Ξεκινά έρευνα για τον θάνατο της drag queen νικήτριας του σόου του RuPaul, The Vivienne

Ξεκινά έρευνα για τον θάνατο της drag queen νικήτριας του σόου του RuPaul, The Vivienne Facebook Twitter
Φωτ. / Instagram
0

Έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της drag queen «The Vivienne» ξεκινούν οι Αρχές, μετά τον ξαφνικό θάνατό της σε ηλικία 32 χρονών.

Ο James Lee Williams, η γνωστή drag queen «Τhe Vivienne», που είχε αναδειχθεί νικήτρια του σόου του RuPaul, έφυγε από τη ζωή στις 5 Ιανουαρίου του 2025. Αναλυτικότερα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Τσόρλτον-μπάι-Μπάκφορντ, κοντά στο Τσέστερ της Βρετανίας.

Ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί από τις Αρχές πως οι συνθήκες θανάτου της δεν ήταν ύποπτες, μετά τη νεκροψία αποκαλύφθηκε πως τελικά τα αίτια δεν ήταν φυσικά. Για αυτό τον λόγο η ιατροδικαστής που ανέλαβε τη νεκροψία της, ξεκαθάρισε πως χρειάζεται περαιτέρω έρευνα.

«Δεδομένης της μη φυσικής αιτίας θανάτου που διαπιστώθηκε κατά τη νεκροψία, είναι σκόπιμο να ανοίξω επίσημα την έρευνα για τον θάνατο του James Lee Williams», ανέφερε χαρακτηριστικά σύμφωνα με το BBC.

Υπενθυμίζεται πως ο Williams, που εμπνεύστηκε το drag όνομά του από τη σχεδιάστρια μόδας Vivienne Westwood, έγινε γνωστός το 2015 όταν ανακηρύχθηκε πρεσβευτής του RuPaul’s Drag Race στη Βρετανία, ενώ στη συνέχεια κέρδισε τον πρώτο κύκλο του RuPaul’s Drag Race UK το 2019. 

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παλαιστίνιοι αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα ίδια τους τα σπίτια για να χτιστεί ισραηλινό θεματικό πάρκο

Διεθνή / Παλαιστίνιοι αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα ίδια τους τα σπίτια για να χτιστεί ισραηλινό θεματικό πάρκο

Οι κάτοικοι της συνοικίας al-Bustan στην ανατολική Ιερουσαλήμ αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα πατρικά τους σπίτια, καθώς σύμφωνα με τις ισραηλινές αρχές είναι η οικονομικότερη λύση
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ TIME

Διεθνή / Time: «Το reunion του Τραμπ με τον Σι» - Πώς το ταξίδι στην Κίνα έδειξε ότι η παγκόσμια ισχύς αλλάζει χέρια

Το εξώφυλλο του περιοδικού για το ταξίδι του Αμερικανού προέδρου στην Κίνα - Τι αναφέρει σε ανάλυσή του για τους στόχους Τραμπ και πώς ο «Σι τον έβαλε στη γωνία»
THE LIFO TEAM
ΚΟΥΒΑ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Διεθνή / Στην Κούβα ο αρχηγός της CIA: Η ενεργειακή κρίση βαθαίνει στη χώρα

Εκατοντάδες πολίτες βγήκαν ξανά στους δρόμους της Αβάνας διαμαρτυρόμενοι για τις πολύωρες διακοπές ρεύματος και τις σοβαρές ελλείψεις καυσίμων, την ώρα που η ενεργειακή κρίση στην Κούβα βαθαίνει ολοένα και περισσότερο
THE LIFO TEAM