Βόλος: Στη φυλακή ο 60χρονος που παρενόχλησε ανήλικες αθλήτριες

Βόλος: Στη φυλακή ο 60χρονος που παρενόχλησε ανήλικες αθλήτριες Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Σε φυλάκιση καταδικάστηκε σήμερα, από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ο 60χρονος που παρενόχλησε ανήλικες αθλήτριες.

Το περασμένο Σάββατο, ο 60χρονος παρενόχλησε δύο αθλήτριες, ηλικίας 16 και 17 ετών, στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου του ΕΑΚ, στον Βόλο ενώ εκείνες είχαν τελειώσει την προπόνησή τους και κατευθύνονταν στα αποδυτήρια.

Η δίκη του 60χρονου, ο οποίος παρότι είχε τεθεί σε αργία, συνέχιζε να βρίσκεται στους χώρους του ΕΑΚ, έγινε κεκλεισμένων των θυρών καθώς τα θύματα είναι ανήλικες, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Τελικά, κρίθηκε ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα, σε βάρος των αθλητριών της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ του αναγνωρίστηκε μειωμένος καταλογισμός λόγω προβλημάτων ψυχιατρικής φύσεως που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, από τους 8 μήνες της ποινής του θα εκτίσει σε φυλακή, τους τρεις.

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταδίκη του Δημήτρη Μαρέδη για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή προτείνει η Εισαγγελέας

Ελλάδα / Καταδίκη του Δημήτρη Μαρέδη για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή προτείνει η Εισαγγελέας

Η Εισαγγελέας απέρριψε ως αβάσιμους τους ισχυρισμούς του Μαρέδη, σύμφωνα με τους οποίους επρόκειτο για νόμιμη εμπορική συναλλαγή προβολής της βουλευτού μέσω των ΜΜΕ που διαχειρίζεται
LIFO NEWSROOM