No.1

«Ευαγγελισμός»: Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις 53χρονη από την Κάρυστο – Κακοποίηση ή ατύχημα;

Κάρυστος: Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται 53χρονη – Άγνωστος κατήγγειλε κακοποίηση, ήταν ατύχημα, λέει η οικογένεια Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Από τις 18 Ιανουαρίου, νοσηλεύεται με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μία 53χρονη γυναίκα από την Κάρυστο, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει προσδιοριστεί με ακρίβεια από τους γιατρούς τι ακριβώς τις προκάλεσε. 

Η γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και οι συγγενείς της ισχυρίστηκαν πως προκλήθηκαν από πτώση. Οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά της σε νοσοκομείο στην Αθήνα και πράγματι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται έκτοτε. 

Ο σύζυγός της, η 26χρονη κόρη της και η αδερφή του συζύγου της, ανέφεραν στους γιατρούς ότι τα χτυπήματα προήλθαν συνέπεια πτώσης. Μάλιστα, η κόρη της ανέφερε ότι η γυναίκα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας με επιληπτικές κρίσεις και αστάθεια, με αποτέλεσμα να πέφτει και να χτυπάει και ότι είναι κάτι το οποίο έχει ξανασυμβεί. 

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της, υπήρξε ανώνυμο τηλεφώνημα στην αστυνομία, στο οποίο άγνωστος κατήγγειλε πώς ο σύζυγος της γυναίκας, την είχε ξυλοκοπήσει. Στα πλαίσια αυτοφώρου, ο σύζυγος αναζητήθηκε, αλλά δεν έχει εντοπιστεί, ενώ οι αρχές αναζητούν και το πρόσωπο που έκανε το ανώνυμο τηλεφώνημα. Οι αστυνομικοί έχουν μιλήσει με δέκα συγγενείς της γυναίκας, που όλοι βεβαιώνουν πως πάσχει από επιληψία και έχει συχνά ατυχήματα.

Μάλιστα, για την ίδια γυναίκα υπήρχε κι άλλη καταγγελία το περασμένο καλοκαίρι, την οποία η αστυνομία ερεύνησε. Τότε, η ίδια η γυναίκα είχε υποστηρίξει πως δεν ήταν θύμα κακοποίησης, αλλά πως οι τραυματισμοί της ήταν αποτέλεσμα πτώσης. 

Στην τωρινή περίπτωση, ο ιατροδικαστής δεν έχει καταλήξει ακόμη εάν τα χτυπήματα της γυναίκας προέρχονται από κακοποίηση ή πτώση και οι αστυνομικοί περιμένουν να συνέλθει ώστε να εξηγήσει στους γιατρούς και τις αρχές, τι έχει συμβεί.

 
 
 
Ελλάδα
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Ελλάδα / Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του, με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων που συμπληρώνονται αύριο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
THE LIFO TEAM
ΤΕΜΠΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΜΜ

Ελλάδα / Απεργία για τα Τέμπη: Η χώρα στους δρόμους - Μαζικές κινητοποιήσεις το Σάββατο σε όλη την Ελλάδα

Τρία χρόνια μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών η μνήμη γίνεται φωνή σε κάθε γωνιά της Ελλάδας - Ποιοι απεργούν - Κλειστά θέατρα, δεμένα πλοία, χωρίς τρένα
THE LIFO TEAM