Πτώση ατόμου στον σταθμό ΗΣΑΠ «Άγιος Ελευθέριος»

Πτώση ατόμου στον σταθμό «Άγιος Ελευθέριος» Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Υπό αδιευκρίνιστες ακόμη, συνθήκες, σημειώθηκε πτώση ατόμου στον σταθμό του ΗΣΑΠ «Άγιος Ελευθέριος», νωρίτερα σήμερα.

Από το συμβάν, το οποίο φέρεται να εκτυλίχθηκε λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου, στις γραμμές του τρένου, αφού πρώτα διακόπηκε το δρομολόγιο το οποίο βρισκόταν σε εξέλιξη, άλλαξε στη συνέχεια, προσωρινά, η κυκλοφορία στον ΗΣΑΠ. 

Ειδικότερα, η κυκλοφορία στη Γραμμή 1 του Μετρό (πρώην ΗΣΑΠ) διεξάγεται μέχρι νεότερη ενημέρωση, στα τμήματα Ν. Ιωνία- Κηφισιά και Αττική- Πειραιάς, λόγω της πτώσης ατόμου στην τροχιά στον σταθμό του ΗΣΑΠ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM