Ζευγάρι με ανίατες ασθένειες ψάχνει αναδόχους για τα παιδιά του

Ζευγάρι με ανίατες ασθένειες ψάχνει αναδόχους για τα παιδιά του Facebook Twitter
0

«Ποιος θα φροντίσει τα παιδιά μας;", είναι το αγωνιώδες ερώτημα του Paul και της  Clare Coulston. Και οι δύο πάσχουν από ανίατες ασθένειες. Η 36χρονη Κλερ πάσχει από μια επιθετική μορφή καρκίνου του οισοφάγου με 30% πιθανότητες επιβίωσης και ο 37χρονος Πολ από τη  νόσο των κινητικών νευρώνων, την ασθένεια που πάσχει και ο Στίβεν Χόκινγκ. Οι γιατροί του έχουν πει ότι έχει ακόμη 3-5 χρόνια ζωής.

«Όταν τους παρακολουθεί κανείς να παίζουν με τα παιδιά τους και να χαμογελούν, είναι δύσκολο να πιστέψει ότι κάποια μεγάλη στενοχώρια κρύβεται πίσω από την τέλεια εικόνα της οικογένειας τους», σημειώνει η Daily Mail.

Αλλά το ζευγάρι, ήδη κάνει σχέδια για το μέλλον των παιδιών χωρίς αυτούς: «Είχαμε  να σκεφτούμε την κηδεμονία των παιδιών…έπρεπε να καθίσουμε  και να σκεφτούμε ρεαλιστικά », λέει η Κλερ. «Έχουμε ήδη μιλήσει με ανάδοχους γονείς κι έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες, για το χειρότερο ενδεχόμενο», λέει ο σύζυγός της.

Ο εξάχρονος Φίνλεϊ και η τετράχρονη Εβελιν γνωρίζουν πως οι γονείς τους ενδέχεται να πεθάνουν κι είναι προετοιμασμένοι πως σε μερικά χρόνια θα ζουν με ανάδοχες οικογένειες.

 «Είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε ένα πολύ καλό δίκτυο υποστήριξης από την οικογένεια και τους φίλους. Αυτό είναι ό, τι μας κρατά», συμπληρώνει ο Πολ που λέει ότι θεωρεί ευλογία το ότι κάθε μέρα σηκώνεται και μπορεί ακόμη να κάνει όσα πρέπει για τα παιδιά του.

Σε μια προσπάθεια να στηρίξει το ζευγάρι, η στενή τους φίλη Adele Dean και η μητέρα της κυρίας Coulston, Sue Hudson, φιλοξένησαν έναν έρανο τις προηγούμενες ημέρες. Το ζευγάρι θέλει να πάει διακοπές τα παιδιά, όμως πολλά από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα πάνε για να καλύψουν ανάγκες που προκύπτουν λόγω της κατάστασής τους και για οικονομική στήριξη όταν δεν θα μπορούν πια να προσφέρουν.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Τα email στάλθηκαν πέντε ημέρες μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ο οποίος εξέτισε 13 μήνες φυλάκισης, μεταξύ άλλων για απόπειρα εμπλοκής ανηλίκου σε πορνεία
THE LIFO TEAM
ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΝΟΛΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΛΟΥΠΙΤΑ ΝΙΟΝΓΚΟ

Διεθνή / «Ρωτήστε τον Όμηρο»: Αντιδράσεις στα social μετά την επίθεση Μασκ σε Νόλαν και Νιόνγκο για την Οδύσσεια

Χρήστες στα social επισημαίνουν πως το να επιλέγεις μια «όμορφη μαύρη γυναίκα δεν αντιβαίνει με κανέναν τρόπο, σχήμα ή μορφή» σε αυτά που γράφτηκαν πριν από χιλιάδες χρόνια
THE LIFO TEAM
«Οι ΗΠΑ πρέπει να είναι προσεκτικές στην προμήθεια όπλων προς την Ταϊβάν», προειδοποιεί ο Σι τον Τραμπ

Διεθνή / «Οι ΗΠΑ πρέπει να είναι προσεκτικές στην προμήθεια όπλων προς την Ταϊβάν», προειδοποιεί ο Σι τον Τραμπ

«Η σχέση με την Κίνα και με τον πρόεδρο Σι είναι εξαιρετική, και οι δύο καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να παραμείνει έτσι», έγραψε σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Άντριου-Τζέφρι Έπσταϊν: Φέρονται να ζήτησαν από χορεύτρια ερωτική συνεύρεση και με τους δύο

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου-Τζέφρι Έπσταϊν: Φέρονται να ζήτησαν από χορεύτρια ερωτική συνεύρεση και με τους δύο

Οι δικηγόροι της αναφέρουν ότι είχε δεχτεί πρόταση αμοιβής 10.000 δολαρίων για να χορέψει σε ιδιωτικό πάρτι στην κατοικία του Έπσταϊν - Της είπε ότι θα πληρωνόταν επιπλέον και την πίεσαν να εμπλακεί σε σεξουαλικές πράξεις μαζί τους
THE LIFO TEAM