Καιρός: Απαγορευτικό απόπλου λόγω των θυελλωδών ανέμων

Καιρός: Απαγορευτικό απόπλου λόγω των θυελλωδών ανέμων Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια της Αττικής, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν από τα ξημερώματα, σήμερα Παρασκευή. 

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των λιμεναρχείων, δεν αναχωρούν πλοία από το λιμάνι του Πειραιά, εκτός από εκείνα που έχουν προορισμό τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι της Ραφήνας για Κυκλάδες και Μαρμάρι, ενώ δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια από το λιμάνι του Λαυρίου. Κλειστές είναι επίσης οι γραμμές Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα, Αρκίτσα-Αιδηψός ενώ στη γραμμή Βόλος-Σποράδες τα δρομολόγια πραγματοποιούνται μετά τις 10 το πρωί.

Κλειστή είναι επίσης η γραμμή Καβάλα-Πρίνου-Θάσου, ενώ τα δρομολόγια στη γραμμή Κεραμωτή Καβάλας-Λιμένα Θάσου γίνονται κανονικά.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις δρομολογίων, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, όπως ανακοινώθηκε στην επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επικίνδυνων φαινομένων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), για σήμερα Παρασκευή (27/12) προβλέπονται θυελλώδεις βόρειοι - βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 8 με 9 μποφόρ κατά τόπους, στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο. Τοπικά, οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο πνέουν με ένταση έως 10 μποφόρ.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρειος Πάγος για Τέμπη: Δεν υπάρχει σαφές αίτημα εκταφής για ταυτοποίηση σορών θυμάτων

Ελλάδα / Άρειος Πάγος για Τέμπη: Δεν υπάρχει σαφές αίτημα εκταφής για ταυτοποίηση σορών θυμάτων

O Κωνσταντίνος Τζαβέλλας, Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έδωσε διευκρινίσεις αναφορικά με την εξώδικη δήλωση που επιδόθηκε τη 16η Σεπτεμβρίου από τους γονείς θυμάτων των Τεμπών
LIFO NEWSROOM
Τέμπη: 82 συγγενείς ζητούν από τον Άρειο Πάγο να ανοίξει ξανά ο φάκελος – Στους τρεις οι απεργοί πείνας

Ελλάδα / Τέμπη: 82 συγγενείς ζητούν από τον Άρειο Πάγο να ανοίξει ξανά ο φάκελος – Στους τρεις οι απεργοί πείνας

Η κινητοποίηση των συγγενών εντείνεται, καθώς δίπλα στον Πάνο Ρούτσι, που βρίσκεται στην όγδοη ημέρα απεργίας πείνας και δίψας, προστέθηκαν ακόμη δύο άτομα
LIFO NEWSROOM
Καιρός - Μαρουσάκης: «Ο εμποδιστής ΡΕΞ πιθανόν να φέρει την πρώτη αξιόλογη κακοκαιρία για το φθινόπωρο»

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: «Ο εμποδιστής Ρεξ πιθανόν να φέρει την πρώτη αξιόλογη κακοκαιρία για το φθινόπωρο»

Ο γνωστός μετεωρολόγος κάνει λόγο για μία ιδιαίτερα ασταθή τροπόσφαιρα, που μπορεί να παράξει ιδιαίτερα επικίνδυνο καιρό - Οι πρώτες ενδείξεις θέλουν να δεχόμαστε αυτή την επίδραση προς την Κυριακή
LIFO NEWSROOM