461 οι νεκροί στις μάχες μεταξύ Τούρκων και Κούρδων

461 οι νεκροί στις μάχες μεταξύ Τούρκων και Κούρδων Facebook Twitter
0

Το τουρκικό ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV, επικαλούμενο στρατιωτικές πηγές, μετέδωσε ότι από την αρχή του έτους, τετρακόσιοι εξήντα ένας άνθρωποι έχουν σκοτωθεί φέτος στις συγκρούσεις μεταξύ του τουρκικού στρατού και των κούρδων ανταρτών.

Όπως αναφέρει το AFP, ογδόντα οκτώ τούρκοι στρατιώτες και 373 αντάρτες έχουν σκοτωθεί από την αρχή του χρόνου στη διάρκεια των περίπου 1.000 στρατιωτικών επιχειρήσεων, σύμφωνα με τα στοιχεία του στρατού.

Σημειώνεται ότι ο τουρκικός στρατός έχει εντείνει φέτος τις επιχειρήσεις του εναντίον των ανταρτών του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK). Μόνο, τους τελευταίους έξι μήνες έχει εξαπολύσει 974 επιχειρήσεις στις οποίες πήραν μέρος χιλιάδες τούρκοι στρατιώτες με την υποστήριξη ελικοπτέρων και αεροσκαφών F-16.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM