Πέτρος Φιλιππίδης: Δεν πιστεύω στην αθωότητα μου, είμαι αθώος

Πέτρος Φιλιππίδης: Δεν πιστεύω στην αθωότητα μου, είμαι αθώος Facebook Twitter
Φωτογραφία: Eurokinissi
0

Δεν πιστεύω στην αθωότητα μου, είμαι αθώος, είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης, βγαίνοντας από το Εφετείο, όπου εκδικαζόταν σήμερα η υπόθεση των δύο απόπειρων βιασμού, για τις οποίες πρωτόδικα κρίθηκε ένοχος, με ποινή κάθειρξης οκτώ ετών.

Είπα να σας πω μια καλημέρα, δεν θα σας κάνω δηλώσεις, όλα αυτά μπορούν να σας τα πουν οι δικηγόροι μου, είπε αρχικά ο Πέτρος Φιλιππίδης. Στη συνέχεια, ωστόσο, καθώς οι δημοσιογράφοι του απηύθυναν ερωτήματα, δήλωσε εμφατικά: «Αν πιστεύω στην αθωότητά μου; Δεν πιστεύω στην αθωότητα μου, είμαι αθώος».

Πέτρος Φιλιππίδης: Δεν πιστεύω στην αθωότητα μου, είμαι αθώος Facebook Twitter
Φωτογραφία: Eurokinissi

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη διεκόπη σήμερα στο Εφετείο, καθώς απουσίαζε η μία εκ των δύο γυναικών που τον είχαν καταγγείλει. Η γυναίκα απουσίαζε λόγω ασθένειας και δεν είχε δώσει πληρεξούσιο στους δικηγόρους της ώστε να την εκπροσωπήσουν στο ακροατήριο.

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν είναι μόνο το ψήσιμο του αρνιού: Πέντε έθιμα που ίσως δεν ξέρατε για την Κυριακή του Πάσχα

Ελλάδα / Δεν είναι μόνο το ψήσιμο του αρνιού: Πέντε έθιμα που ίσως δεν ξέρατε για την Κυριακή του Πάσχα

Δεν είναι μόνο γιορτή και οικογενειακά τραπέζια, αλλά και μια ευκαιρία να ανακαλύψει κανείς ιδιαίτερα τοπικά έθιμα που κρατούν ζωντανή την παράδοση σε κάθε γωνιά της χώρας
THE LIFO TEAM