Απειλή για βόμβες: Οι συρμοί στη Γραμμή 2 του Μετρό διέρχονται από το Σύνταγμα προσωρινά χωρίς στάση

Απειλή για βόμβες: Οι συρμοί στη Γραμμή 2 του Μετρό διέρχονται από το Σύνταγμα προσωρινά χωρίς στάση Facebook Twitter
0

Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ, λόγω της απειλής για βόμβες, σε σημεία στα οποία περιλαμβάνεται και ο σταθμός του μετρό Συντάγματος οι συρμοί στη Γραμμή 2 του Μετρό διέρχονται από τον σταθμό «Σύνταγμα»προσωρινά χωρίς στάση.

Στον απόηχο του e-mail με τις απειλές για βόμβες που έλαβε, η ΕΛΑΣ γνωστοποίησε ότι ο σταθμός παραμένει ανοιχτός και οι συρμοί στη Γραμμή 3 πραγματοποιούν κανονικά τις στάσεις.

Το e-mail έκανε λόγο για εκρηκτικούς μηχανισμούς στο ΚΑΤ, στη Λουκάρεως και το Μετρό Συντάγματος.

Το μέιλ ήταν γραμμένο στα αγγλικά.

Άμεσα δόθηκε εντολή σε κλιμάκια του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) να σπεύσουν στα σημεία ενδιαφέροντος.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM