Τυφώνας Μίλτον: Συντρίμμια χτυπούν τον Άντερσον Κούπερ του CNN ενώ μεταδίδει live 

Τυφώνας Μίλτον: Συντρίμμια χτυπούν τον Άντερσον Κούπερ του CNN ενώ μεταδίδει live  Facebook Twitter
0

Στη Φλόριντα, στο επίκεντρο του τυφώνα Μίλτον βρέθηκε ο δημοσιογράφος του CNN Άντερσον Κούπερ - και καθώς μετέδιδε live, συντρίμμια τον χτύπησαν στο πρόσωπο.

«Ουάου! Αυτό δεν ήταν καλό», ήταν η αντίδρασή του Άντερσον Κούπερ, όταν ένα αντικείμενο τον χτύπησε στο πρόσωπο, ενώ μετέδιδε live εικόνα από τον τυφώνα Μίλτον, με τον άνεμο να φυσά με μανία και τη βροχή να πέφτει ασταμάτητα στη Φλόριντα. 

Ο δημοσιογράφος του CNN βρίσκεται στο Σιέστα Κι της Φόριντα και μόλις λίγα λεπτά αφότου ο τυφώνας Μίλτον έφτασε στην ξηρά με ανέμους 190 km/h της Φλόριντα, ο Κούπερ μετέδιδε live από το Μπράντεντον. Δεν είχε περάσει παρά ελάχιστο διάστημα στη μετάδοση, όταν ο Κούπερ χτυπήθηκε από ένα ιπτάμενο αντικείμενο.

Επιδεικνύοντας τον επαγγελματισμό του, ο Κούπερ αναγνώρισε γρήγορα το περιστατικό, αναφωνώντας: «Ουάου! Αυτό δεν ήταν καλό. Μάλλον θα μπούμε μέσα σύντομα», πριν συνεχίσει με το ρεπορτάζ του.

Ο Κούπερ δεν ήταν o μόνος δημοσιογράφος που αντιμετώπισε την οργή του τυφώνα Μίλτον.

Ο Μπιλ Γουάιρ του CNN επίσης, ο οποίος βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη, αντιμετώπισε επίσης τα στοιχεία της φύσης όταν η καταιγίδα έφτασε στην ξηρά. Περιέγραφε τις συνθήκες ως «κακές», αναφερόμενος στον έντονο συνδυασμό ανέμου και βροχής. Σε μια στιγμή ηρεμίας, έχασε το κόκκινο καπέλο του CNN που φορούσε και παρασύρθηκε εκτός κάδρου από τον άνεμο, κατά τη διάρκεια της μετάδοσης.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΔΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Δεν μπορείτε να προσαρτήσετε άλλες χώρες»: Δανία και Γροιλανδία απαντούν στον Τραμπ

Η νέα τοποθέτηση από τους πρωθυπουργούς της Δανίας και της Γροιλανδίας έρχεται μετά την ανακοίνωση του Τραμπ ότι διορίζει ειδικό απεσταλμένο των ΗΠΑ για το αρκτικό νησί
THE LIFO TEAM
Γάζα: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόμο» περιγράφει μητέρα που γέννησε δύο φορές στη διάρκεια του πολέμου

Διεθνή / Γάζα: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόμο» περιγράφει μητέρα που γέννησε δύο φορές στη διάρκεια του πολέμου

Καθημερινά, περίπου 130 μωρά γεννιούνται στη Λωρίδα της Γάζας, μέσα σε συνθήκες ασφυκτικής πίεσης, με το σύστημα υγείας να βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης και τις βασικές προμήθειες να εξαντλούνται
THE LIFO TEAM