Τυφώνας Μίλτον: Χωρίς ρεύμα περισσότερα από 2 εκατομμύρια σπίτια στην Φλόριντα

Τυφώνας Μίλτον: Χωρίς ρεύμα περισσότερα από 2 εκατομμύρια σπίτια στην Φλόριντα Facebook Twitter
Η κατάρρευση του γερανού στην Φλόριντα / Φωτ: Χ
0

Περισσότερα από 2 εκατομμύρια νοικοκυριά είναι πλέον χωρίς ρεύμα μετά την επέλαση του τυφώνα Μίλτον στην κεντρική Φλόριντα, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία.

Η ιστοσελίδα PowerOutages δείχνει ότι σχεδόν το 100% των πελατών στην κομητεία Hardee ήταν χωρίς ρεύμα, ενώ οι άνθρωποι στις κομητείες Sarasota, Manatee και Pinella επλήγησαν επίσης σκληρά από τις διακοπές.

Οι εταιρείες ενέργειας εξυπηρετούν περισσότερους από 11,5 εκατομμύρια λογαριασμούς πελατών σε ολόκληρη την πολιτεία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα.

Ο αριθμός των ανθρώπων που έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνεται καθώς οι ανεμοστρόβιλοι που προκάλεσε ο τυφώνας, οι συνεχείς τροπικοί άνεμοι και οι πλημμύρες κατακλύζουν την περιοχή.

Μετά την εμφάνιση εικόνων που δείχνουν την κατεστραμμένη οροφή του γηπέδου Tropicana Field, βίντεο δείχνει έναν μεγάλο γερανό που έχει καταρρεύσει σε κτίριο στη Φλόριντα. Οι αξιωματούχοι στο Σεντ Πίτερσμπουργκ, μία από τις πόλεις που επλήγησαν περισσότερο από τον τυφώνα Μίλτον, δήλωσαν: «Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί σε κανένα από τα δύο περιστατικά προς το παρόν». 

Με πληροφορίες από Sky News

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Διεθνή / Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Ανήμερα της Earth Day, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κάλεσε τους ακολούθους του να πιέσουν τη Βουλή των Αντιπροσώπων να καταψηφίσει το νομοσχέδιο H.R. 1897, υποστηρίζοντας ότι θα αποδυναμώσει τον ιστορικό νόμο προστασίας των απειλούμενων ειδών στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΟΗΕ ΗΠΑ ΝΕΚΡΟΙ

Διεθνή / ΟΗΕ: Οι δαπάνες των ΗΠΑ για τον πόλεμο στο Ιράν θα μπορούσαν να έχουν σώσει 87 εκατ. ζωές

«Κατακλυσμική» χαρακτήρισε την οικονομική κατάσταση των ανθρωπιστικών επιχειρήσεων ο επικεφαλής της ανθρωπιστικής υπηρεσίας του ΟΗΕ, σημειώνοντας ότι ο προϋπολογισμός της υπηρεσίας του έχει μειωθεί κατά περίπου 50%
ΙΡΑΝ ΟΗΕ ΗΠΑ ΝΕΚΡΟΙ