Τηλεφωνική γραμμή για πληροφορίες, για την 15χρονη

Τηλεφωνική γραμμή για πληροφορίες, για την 15χρονη Facebook Twitter
0

Πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση της 15χρονης που βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη σε παραλία της Πάρου, ζητά η ΕΛ.ΑΣ. Για τη συλλογή στοιχείων η αστυνομία καλεί όποιον πολίτη έχει αντιληφθεί ή γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το περιστατικό, να επικοινωνήσει με την τηλεφωνική γραμμή 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί όλο το 24ωρο,ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Υπενθυμίζουμε ότι στο σώμα και στα ρούχα της 15χρονης που βρέθηκε χτυπημένη σε παραλία της Πάρου, ανιχνεύτηκε γενετικό υλικό άγνωστου άνδρα, κάτι που αποκλείει την πιθανότητα ατυχήματος και οδηγεί την αστυνομία στο ενδεχόμενο της επίθεσης εναντίον της ανήλικης.

Από την πρώτη στιγμή, έχουν μεταβεί στο νησί της Πάρου, εξειδικευμένα κλιμάκια Αξιωματικών από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και από Υπηρεσίες ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων, προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες για την εξιχνίαση του περιστατικού. Η 15χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο «Αττικό».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρτα: Τα όργανα του 14χρονου Σπύρου και του 12χρονου Νίσι δίνουν δεύτερη ευκαιρία σε άλλα παιδιά

Ελλάδα / Άρτα: Τα όργανα του 14χρονου Σπύρου και του 12χρονου Νίσι δίνουν δεύτερη ευκαιρία σε άλλα παιδιά

Ήπαρ, νεφροί, κερατοειδείς, η μία καρδιά και οι πνεύμονες των δύο παιδιών από την Άρτα δίνουν ελπίδα σε παιδιά και ασθενείς που περίμεναν χρόνια στη λίστα μεταμοσχεύσεων
LIFO NEWSROOM
Αγρίνιο: Ξεκίνησαν οι απολογίες για το κύκλωμα παράνομων αναπηρικών επιδομάτων - Το χρονικό

Ελλάδα / Αγρίνιο: Ξεκίνησαν οι απολογίες για το κύκλωμα παράνομων αναπηρικών επιδομάτων - Το χρονικό

Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται ότι λειτουργούσαν υποστηρικτικά στον πυρήνα της οργάνωσης, αξιοποιώντας την επαγγελματική τους ιδιότητα στον χώρο της υγείας
LIFO NEWSROOM
Πτώση ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη: Εξετάζεται το ενδεχόμενο της υπερφόρτωσης - «Δεν απογειώθηκε με τον σωστό τρόπο»

Ελλάδα / Πτώση ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη: «Δεν απογειώθηκε με τον σωστό τρόπο» - Τι εξετάζεται

«Aπό τύχη δεν είχαμε κάποιο πολύ σοβαρό αεροπορικό δυστύχημα γιατί είναι και κάποιοι τσιμεντένιοι όγκοι δίπλα στην προβλήτα» δήλωσε εμπειρογνώμονας αεροπορικών ατυχημάτων
LIFO NEWSROOM