107 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Ιράκ, σε ένα κύμα επιθέσεων που αποδίδεται στην Αλ Κάιντα. Αξιωματούχοι είπαν ότι τουλάχιστον 214 άτομα τραυματίστηκαν σε 27 διαφορετικές επιθέσεις που έγιναν σε 18 πόλεις, σπάζοντας τη σχετική ηρεμία που υπήρχε από το Σάββατο, λόγω της έναρξης της νηστείας του ιερού μήνα του Ραμαζανιού.
Στην πόλη Taji τουλάχιστον 42 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 40 τραυματίστηκαν, από σειρά εκρήξεων βομβών που είχαν τοποθετηθεί στις άκρες ενός δρόμου ενώ υπήρξε και επίθεση αυτοκτονίας με παγιδευμένο αυτοκίνητο.
Δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων είπε ότι μια σειρά από σπίτια καταστράφηκαν ολοσχερώς και οι κάτοικοί τους έψαχναν ανάμεσα στα συντρίμμια αναζητώντας θύματα.
Στη Βαγδάτη, εν τω μεταξύ, από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στο σιιτικό προπύργιο της Σαντρ Σίτι σκοτώθηκαν τουλάχιστον 12 άνθρωποι και άλλοι 22 τραυματίστηκαν.
Διεθνή /
107 νεκροί από κύμα επιθέσεων στο Ιράκ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Φωτιές τώρα: Εκτός ελέγχου τα μέτωπα σε Αχαΐα, Πρέβεζα, Χίο και Ζάκυνθο

Φωτιές τώρα: Πολύ δύσκολη και η σημερινή ημέρα, λέει ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής

Φωτιά στην Αχαΐα: Μήνυμα 112 για εκκένωση και στη Βούντενη - «Απομακρυνθείτε προς Πάτρα»

Φωτιά στο Κορωπί: Ένας νεκρός όταν ΙΧ έπεσε σε κατάστημα

Καμπανούλες στους Δελφούς, Πέρδικες στο Σούνιο. Ό,τι φυτρώνει και ζει στους αρχαιολογικούς χώρους
