Προολυμπιακό μπάσκετ: Ελλάδα - Σλοβενία σήμερα για μια θέση στον τελικό

Προολυμπιακό μπάσκετ: Ελλάδα - Σλοβενία σήμερα για μια θέση στον τελικό Facebook Twitter
Φωτογραφία: Eurokinissi
0

Ελλάδα - Σλοβενία σήμερα για μια θέση στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ. 

Ελλάδα - Σλοβενία αγωνίζονται στον α' ημιτελικό του Προολυμπιακού τουρνουά διεκδικώντας το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, που θα κερδίσει μόνο η νικήτρια ομάδα του τουρνουά.

Όσοι βρεθούν στο ΣΕΦ σήμερα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στον Λούκα Ντόντσιτς, καθώς οι δύο αστέρες του NBA αγωνίζονται με τις φανέλες της εθνικής τους ομάδας. 

Η ώρα του Ελλάδα - Σλοβενία και το κανάλι μετάδοσης

Το Ελλάδα - Σλοβενία ξεκινά στις 17:30 και μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 και το NovaStart. 

Το ΣΕΦ αναμένεται κατάμεστο, αφού η ΕΟΚ έχει ανακοινώσει το sold out, όπως και για τον τελικό της Κυριακής. Η Ελλάδα θα αγωνιστεί με 11 παίκτες, καθώς ο τραυματισμός του Κώστα Αντετοκούνμπο δεν του επιτρέπει να συνεχίσει στο τουρνουά.

Η Ελλάδα έφτασε στα ημιτελικά με δύο νίκες (απέναντι σε Δομινικανή Δημοκρατία και Αίγυπτο), ενώ η Σλοβενία έχει 1-1 (νίκη με Νέα Ζηλανδία, ήττα από την Κροατία).

Στις 21:00 θα γίνει ο άλλος ημιτελικός ανάμεσα στην Κροατία και τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

Αθλητισμός / Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

«Όλα όσα είπα, τα είχα ήδη πει και στον ίδιο. Δεν μιλούσα πίσω από την πλάτη του» δήλωσε ο Κροάτης προπονητής μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Έλληνα πρωταθλητή
LIFO NEWSROOM
Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα

Αθλητισμός / Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα για τους «Πράσινους»

Παρά την κυριαρχική του εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός γνώρισε ήττα με 2-0 από τη Ρέιντζερς στο "Ibrox", στον πρώτο αγώνα του β’ προκριματικού του Champions League. Η αποβολή του Βαγιαννίδη στο 57’ αποδείχθηκε καθοριστική.
LIFO NEWSROOM