Κολυδάς για καιρό: Υψηλές θερμοκρασίες στο τέλος της εβδομάδας

Κολυδάς για καιρό: Υψηλές θερμοκρασίες στο τέλος της εβδομάδας Facebook Twitter
0

Ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, μιλά για το νέο κύμα ζέστης που πλησιάζει. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο X, τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα από την Πέμπτη και μετά η θερμοκρασία θα ανέβει και θα κυμανθεί πάνω από τα κανονικά επίπεδα.

Τονίζει όμως, ο Θοδωρής Κολυδάς αναφορικά με τον καιρό, πως λόγω αυξημένης συννεφιάς ίσως να μη δούμε τον υδράργυρο σε τόσο υψηλές τιμές σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο Θοδωρής Κολυδάς αναφέρει: «Τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα από την Πέμπτη και μετά η θερμοκρασία θα ανέβει και θα κυμανθεί σε τιμές πάνω από τα κανονικά επίπεδα. Αυτό διακρίνεται στο βίντεο όπου σας παρουσιάζουμε τις προβλεπόμενες θερμοκρασίες στη στάθμη των 850 hpa οι οποίες μας δίνουν την τάση για μέγιστες θερμοκρασίες πάνω από τους 30°C στα δυτικά τα κεντρικά και τα νότια. Όπως θα παρακολουθήσετε σε τοπικό επίπεδο φτάνουμε τους 31 με 32°C και ίσως στο τέλος της εβδομάδος και λίγο παραπάνω. Όμως επειδή θα υπάρχει αυξημένη συννεφιά σε πολλές περιοχές, ο υδράργυρος ίσως "φρενάρει" και δεν δούμε τόσο υψηλές τιμές σε όλες τις περιοχές».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανυσηχητική έρευνα για τους 16χρονους στην Ελλάδα - Ουσίες, κάπνισμα και τζόγος στα ύψη

Ελλάδα / Ανησυχητική έρευνα για τους 16χρονους στην Ελλάδα - Ουσίες, κάπνισμα και τζόγος στα ύψη

Υψηλά είναι και τα ποσοστά εθισμού στα social media, σύμφωνα με την έρευνα ESPAD 2024, που πραγματοποιείται σε 37 χώρες σε συνεργασία με τον Οργανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα Ναρκωτικά
LIFO NEWSROOM
28η Οκτωβρίου: Τα μέτρα της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια - Για ποια οχήματα απαγορεύεται η κυκλοφορία

Ελλάδα / 28η Οκτωβρίου: Τα μέτρα της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια - Για ποια οχήματα απαγορεύεται η κυκλοφορία

Τα μέτρα που ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ θα τεθούν σε ισχύ από Παρασκευή 24 έως και Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2025, για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων
LIFO NEWSROOM