Εξάρχεια: Αψιμαχίες αγνώστων με διμοιρία των ΜΑΤ

Εξάρχεια: Επίθεση με μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Επίθεση με μολότοφ από ομάδα αγνώστων δέχθηκε τα ξημερώματα διμοιρία των ΜΑΤ στα Εξάρχεια. Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών.

Περίπου 30 άτομα κινούμενα από την οδό Διδότου, εκτόξευσαν μολότοφ και αντικείμενα σε διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στη Χαριλάου Τρικούπη. Οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή, ενώ δεν υπήρξαν προσαγωγές.

Μία ώρα αργότερα στου Γκύζη, η αστυνομία ειδοποιήθηκε για έκρηξη σε πολυκατοικία. Όταν πήγε βρήκε υπολείμματα από ένα λιωμένο μπουκάλι, εύφλεκτο υλικό και προσάναμμα.
 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΕΚΡΗΞΗ ΦΩΤΙΑ

Ελλάδα / «Βιολάντα»: Το πόρισμα του ΕΜΠ για τον διαβρωμένο υπόγειο σωλήνα που οδήγησε στη φονική έκρηξη

Την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθούν ακόμη δύο στελέχη του εργοστασίου, τα οποία είχαν ενημερωθεί για την έντονη δυσοσμία στο εργοστάσιο, χωρίς ωστόσο να προβούν σε κάποια ενέργεια
THE LIFO TEAM