«With Love»: Η νέα ταινία δράσης της Universal με πρωταγωνιστή τον Ke Huy Quan

«With Love»: Η νέα ταινία δράσης της Universal με πρωταγωνιστή τον Ke Huy Quan Facebook Twitter
Ke Huy Quan/ Φωτ.: Getty
0

Η Universal ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας παραγωγής «With Love». Πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία «Everything Everywhere All at Once», Ke Huy Quan

Μετά από 40 χρόνια παρουσίας στη βιομηχανία του κινηματογράφου είναι ο πρώτος του σημαντικός πρωταγωνιστικός ρόλος του Ke Huy Quan. 

Αν και λεπτομέρειες για την ταινία δεν έχουν αποκαλυφθεί, ο συντονιστής κασκαντέρ Τζόναθαν Εουσέμπιο θα κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο σε σενάριο των Τζος Στόνταρντ, Λουκ Πάσμορ και Μάθιου Μάρεϊ.

Ο Quan, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη το 1984 στο «Indiana Jones and the Temple of Doom» κερδίζοντας κατά λάθος μια ακρόαση, ενώ την επόμενη χρονιά πρωταγωνίστησε στο «The Goonies». Ωστόσο αποφάσισε να εργαστεί στα παρασκήνια, καθώς αντιμετώπισε τον ρατσισμό του Χόλιγουντ για τους Ασιάτες.

«Το ταξίδι μου ξεκίνησε σε μια βάρκα. Πέρασα ένα χρόνο σε έναν καταυλισμό προσφύγων και με κάποιο τρόπο κατέληξα εδώ, στη μεγαλύτερη σκηνή του Χόλιγουντ» είπε ο Quan όταν ανέβηκε στη σκηνή των Οσκαρ μη μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό και τα δάκρυα του. «Λένε ότι τέτοιες ιστορίες συμβαίνουν μόνο στις ταινίες. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι συμβαίνει σε μένα. Αυτό είναι το αμερικανικό όνειρο».

Σύμφωνα με το Variety, η ταινία «With Love» αναμένεται να βγει στους κινηματογραφικές αίθουσες στις 7 Φεβρουαρίου του 2025.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρουθ Αζάουα επιστρέφει στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Πολιτισμός / Η Ρουθ Αζάουα «επιστρέφει» στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Το έργο και η ζωή μιας από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες του 20ού αιώνα, που μετέφρασε τα τραυματικά βιώματά της σε τέχνη από σύρμα, ξετυλίγεται μέσα από την έκθεση του Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο
LIFO NEWSROOM
Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Με εκτενές ρεπορτάζ και πρωτογενείς πηγές από τη Θεσσαλονίκη, το διεθνές πρακτορείο Associated Press αναδεικνύει την ανεύρεση 33 σκελετών σε άταφους λάκκους δίπλα στο Γεντί Κουλέ – πρώην φυλακή βασανιστηρίων και εκτελέσεων την περίοδο 1946–49
LIFO NEWSROOM
Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Η τελευταία, πολύ προσωπική ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, μια ανέλπιστα καλή προσθήκη στο MCU και η επίσημη πρόταση της Τσεχίας για το περασμένο Όσκαρ Διεθνούς Ταινίας ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οθόνες / Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οι Αθηναίοι σινεφίλ δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για να εξασκήσουν την αγαπημένη τους καλοκαιρινή συνήθεια. Συγκεντρώσαμε όλες τις ημερομηνίες που έχουν γίνει γνωστές για την έναρξη λειτουργίας των θερινών σινεμά της πρωτεύουσας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μουσική για πρώτη φορά στο σπήλαιο Πετραλώνων - Η μοναδική εμπειρία για λίγους θεατές της συναυλίας της ΚΟΘ    

Πολιτισμός / Μουσική για πρώτη φορά στο σπήλαιο Πετραλώνων - Η μοναδική εμπειρία για λίγους θεατές της συναυλίας της ΚΟΘ    

Η συναυλία άνοιξε με τον «Επιτάφιο του Σεικίλου», την αρχαιότερη σωζόμενη μουσική σύνθεση στον κόσμο - Στο σπήλαιο Πετραλώνων έχει ανακαλυφθεί το αρχαιότερο ανθρώπινο λείψανο στην Ελλάδα
LIFO NEWSROOM