Τέμπη: Καρέ-καρέ τα δευτερόλεπτα της μοιραίας σύγκρουσης των τρένων

Τέμπη: Καρέ-καρέ τα δευτερόλεπτα της μοιραίας σύγκρουσης των τρένων Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Νέο βίντεο ντοκουμέντο για την τραγωδία στα Τέμπη ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Στο συγκλονιστικό βίντεο καταγράφεται η μοιραία σύγκρουση των δύο τρένων που είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν 57 ψυχές.

Το βίντεο που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN προέρχεται από κάμερα που βρισκόταν δίπλα στις ράγες και έχει συμπεριληφθεί στη συμπληρωματική τεχνική έκθεση του πραγματογνώμονα των οικογενειών των θυμάτων που παραδόθηκε στα χέρια του ανακριτή Λάρισας.

Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες που έχουν ορίσει οι συγγενείς των θυμάτων στο βίντεο διακρίνονται τρεις διαδοχικές εκρήξεις ενώ ακολουθεί δημιουργία νέφους.

Οι ειδικοί που μίλησαν στο OPEN και συνέταξαν νέα συμπληρωματική έκθεση αναφέρουν ότι με το συγκεκριμένο βίντεο δημιουργούνται νέα δεδομένα για το φορτίο που ενδεχομένως να μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία και προκάλεσε τις εκρήξεις και τη φωτιά με αποτέλεσμα να απανθρακωθούν 30 από τους επιβάτες που βρίσκονταν στο τρένο.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM