Ληστές σημαδεύουν με όπλο ιδιοκτήτρια βενζινάδικου και τελικά κλέβουν τον σταυρό που φορά

Βίντεο από ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο - «Φοβήθηκα, πανικοβλήθηκα» Facebook Twitter
Φωτ.: Glomex
0

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο από ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε σε βενζινάδικο στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης με θύμα μια γυναίκα. 

Το πρωί της Δευτέρας η ιδιοκτήτρια του πρατηρίου υγρών καυσίμων πλησίασε το αυτοκίνητο που έφτασε στο πρατήριο για να το εξυπηρετήσει. Τότε είδε τους δύο δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, να την απειλούν με όπλο. 

Η ιδιοκτήτρια του πρατηρίου στο Καλοχώρι αποκάλυψε ότι οι ληστές βγήκαν έξω από το αμάξι στο οποίο επενέβαιναν  και της είπαν να δώσει τα λεφτά της. Όταν η γυναίκα τους είπε ότι δεν είχε, οι ληστές άρπαξαν τον σταυρό που φορούσε στο λαιμό της.  

Στη συνέχεια, οι ληστές την απείλησαν, επέστρεψαν στο αμάξι και έφυγαν από το βενζινάδικο. 

Η μαρτυρία της ιδιοκτήτριας του πρατηρίου που έγινε η ένοπλη ληστεία

«Μόλις ανοίξαμε κατά τις 06:30 ώρα σταμάτησε ένας αυτοκίνητο και πάω να του βάλω καύσιμα. Κατεβαίνουν τρία άτομα κουκουλωμένοι και με μάσκες χειρουργικές και με το όπλο στο χέρι μου λένε ''τα λεφτά, τα λεφτά'' ». 

«Λέω ''παιδιά μόλις άνοιξα, δεν έχω λεφτά''. Με το ένα χέρι στο όπλο, ένας από αυτούς άπλωσε το άλλο για να μου αρπάξει το σταυρό και στη συνέχεια μπήκαν στο αυτοκίνητο. Ξαναβγαίνει ένας, με σημαδεύει με το όπλο δεύτερη φορά. Δεν φτάνει αυτό πάω να κρυφτώ εγώ μπροστά. Έκανε όπισθεν όταν έφυγαν, πήγε το αμάξι να με πατήσει. Φοβήθηκα, πανικοβλήθηκα», είπε μεταξύ άλλων η ιδιοκτήτρια του πρατηρίου. 

Με πληροφορίες από ΕΡΤ 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελλάδα / Ποια είναι η Άννα Στρατινάκη: Το βιογραφικό και η πορεία της υποδιοικήτριας που παραιτήθηκε

Η παραίτησή της έρχεται λίγο μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για υπεξαίρεση χρημάτων και την εμπλοκή του συζύγου της, αν και η ίδια στην επιστολή της αναφέρει πως παραιτείται «για οικογενειακούς λόγους υγείας»
THE LIFO TEAM
ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM