Άγριος βασανισμός και θανάτωση σκύλου στην Καβάλα

Κακοποίηση σκύλου Facebook Twitter
Φωτ: Unsplash
0

Αποτροπιασμό προκαλεί  το νέο περιστατικό άγριας κακοποίησης και θανάτωσης σκύλου. Το άτυχο ζώο εντόπισε το πρωί της Δευτέρας 26/2 πολίτης της Καβάλας στην περιοχή του περιφερειακού δρόμου, στις παρυφές της πόλης.

Το άτυχο τετράποδο βρέθηκε ακρωτηριασμένο στα μπροστινά του πόδια, φαίνεται επίσης να είχε δεθεί στο λαιμό με δεματικά, ενώ το κεφάλι και ένα μέρος του σώματός του ήταν καμένο. Από τη συνολική εικόνα του ζώνου και τα τραύματά που φέρει στο σώμα του δεν είναι ξεκάθαρο αν το σκυλί βασανίστηκε και θανατώθηκε στο συγκεκριμένο σημείο όπου βρέθηκε ή αν μεταφέρθηκε εκεί.

Πολίτες και μέλη φιλοζωικών οργανώσεων ενημέρωσαν την αστυνομία προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια της τραγικής θανάτωσης του ζώου και να βρεθεί ο δράστης ή οι δράστες της αποτρόπαιας πράξης.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΕΝΕΟ

Ελλάδα / Φωτιά στον Φενεό: «Η σημαντικότερη μέχρι στιγμής οικολογική καταστροφή της φετινής αντιπυρικής περιόδου»

Τα αίτια της φωτιάς στον Φενεό - Τα 5.950 από τα 11.460 στρέμματα που κάηκαν, αφορούν δασικό είδος χωρίς δυνατότητα φυσικής αναγέννησης μετά από πυρκαγιά - Δείτε χάρτες
LIFO NEWSROOM