Τον έδειρε, του δάγκωσε το αυτί, τον έφτυσε, επειδή είναι γκέι

Τον έδειρε, του δάγκωσε το αυτί, τον έφτυσε, επειδή είναι γκέι Facebook Twitter
0

Νεαρός γκέι επιχειρηματίας από το Νότιγχαμ κατήγγειλε άγρια ομοφοβική επίθεση σε βάρος του τα ξημερώματα της περιοχής.

Ο Lewis North, την ώρα που έβγαινε από ΛΟΑΤΚΙ+ στέκι της περιοχής, στο οποίο βρισκόταν όλο το βράδυ με φίλους του, ήρθε αντιμέτωπος με έναν άνδρα ο οποίος τον γρονθοκόπησε άγρια, του δάγκωσε το αυτί και όσο εκείνος προσπαθούσε να προφυλαχθεί από τα άγρια χτυπήματα –όπως άλλωστε φαίνεται και στις φωτογραφίες που κοινοποίησε μετά την ομοφοβική επίθεση, ο δράστης τον έφτυνε, βρίζοντας τον χυδαία.

Ο North, όπως δήλωσε στα ΜΜΕ, εκείνο το Σάββατο «απολάμβανε την καλύτερη μέρα του 2024 μέχρι στιγμής»,μαζί με με φίλους. Όταν αποχώρησε από το γκέι μπαρ στο οποίο διασκέδαζαν και επιχείρησε να περπατήσει μόνος του μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο της περιοχής, δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα που τον ακολουθούσε για ώρα σε απόσταση αναπνοής και τελικά τον άρπαξε από τον σβέρκο.

«Μου έλεγε ότι θα με δείρει και θα με σκοτώσει. Άρχισε να με χτυπά στο κεφάλι μέχρι που βγήκε το καπέλο μου. Με πέταξε κάτω και ξεκίνησε να με σκοτώνει στο ξύλο, αποκαλώντας με ‘γ@μημ@νο γκέι αγόρι και συκιά», δηλώνει ο North.

Τον έδειρε, του δάγκωσε το αυτί, τον έφτυσε, επειδή είναι γκέι Facebook Twitter
Τον έδειρε, του δάγκωσε το αυτί, τον έφτυσε, επειδή είναι γκέι Facebook Twitter

Ο δράστης την ώρα της επίθεσης τον ρωτούσε αν πιστεύει ότι «είναι εντάξει να είσαι γκέι» και αν θα έπρεπε να του επιτρέπεται να κυκλοφορεί στους δρόμους, αποκαλώντας τον «γ@μημ@νο κάθαρμα». Στη συνέχεια έσκυψε και του δάγκωσε το αυτί, ενώ τον έφτυσε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Ο επικεφαλής της ομάδας εγκλημάτων μίσους της αστυνομίας του Νότιγχαμ, James Walker, αναφορικά με αυτή την τρομακτική επίθεση εναντίον ενός πολίτη δήλωσε:  «Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη όλες τις καταγγελίες για βία και εγκλήματα μίσους και οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν γρήγορα σε μια επίθεση στην οδό Milton στις 7 Ιανουαρίου γύρω στις 2.35 π.μ.. Συλλάβαμε έναν 22χρονο άνδρα για απρόκλητη σωματική βλάβη. Επί του παρόντος, το αντιμετωπίζουμε ως έγκλημα μίσους. Οι έρευνες συνεχίζονται και συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε το θύμα».

Όπως εξηγεί ο North το περιστατικό ακραίας βίας εναντίον του τον κάνει πλέον να νιώθει «φοβισμένος και αναστατωμένος».

«Δεν θέλω να επιστρέψω στο σημείο, αλλά δεν χρειάζεται να αλλάξω τον τρόπο που ζω τη ζωή μου εξαιτίας μιας μοχθηρής επίθεσης που δεν προκάλεσα εγώ. Αυτή τη στιγμή φοβάμαι να περπατήσω μόνος μου, αλλά παίρνω μέτρα για να επανέλθω στο φυσιολογικό, για να βεβαιωθώ ότι θα βγω από αυτό πιο δυνατός», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Με στοιχεία από το PinkNews

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή για τις αντιεμβολιαστικές δηλώσεις Κένεντι μετά την ένοπλη επίθεση στην Ατλάντα

Διεθνή / Οργή για τις αντιεμβολιαστικές δηλώσεις Κένεντι μετά την ένοπλη επίθεση στην Ατλάντα

Οι υπάλληλοι του οργανισμού καταγγέλλουν ότι η μακροχρόνια ρητορική του Κένεντι κατά των εμβολίων, συμπεριλαμβανομένων αυτών για τον κορωνοϊό, έχει τροφοδοτήσει το κλίμα εχθρότητας απέναντι στη δημόσια υγεία
LIFO NEWSROOM
Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ και κυβέρνηση Τραμπ προς διακανονισμό $500 εκατ. και αποκατάσταση ομοσπονδιακής χρηματοδότησης

Διεθνή / Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ και κυβέρνηση Τραμπ προς διακανονισμό $500 εκατ. και αποκατάσταση ομοσπονδιακής χρηματοδότησης

Το πανεπιστήμιο Χάρβαρντ συμφωνεί να ξοδέψει $500 εκατ. σε εκπαιδευτικά προγράμματα για να αποκαταστήσει δισεκατομμύρια δολάρια ομοσπονδιακής χρηματοδότησης, κλείνοντας μήνες αντιπαράθεσης με τη διακυβέρνηση Τραμπ
LIFO NEWSROOM
Από «πασιφίστρια» η Ιαπωνία γίνεται μεγάλος εξαγωγέας όπλων με την επιλογή της Mitsubishi για φρεγάτες

Διεθνή / Ιαπωνία: Από ειρηνευτική δύναμη γίνεται μεγάλος εξαγωγέας όπλων με την επιλογή της Mitsubishi για φρεγάτες

Η συμφωνία Αυστραλίας-Mitsubishi ύψους 6,5 δισ. δολαρίων για φρεγάτες είναι η πρώτη μεγάλη διεθνής πώληση ιαπωνικού οπλικού συστήματος μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο
LIFO NEWSROOM
Ο Σέργκει Μοσούνωφ εξαγοράζει τη Fabergé έναντι 50 εκατ. δολαρίων

Διεθνή / Η Φαμπερζέ των αυτοκρατορικών αυγών περνά στα χέρια του Σέργκει Μοσούνωφ έναντι 50 εκατ. δολαρίων

Ο επιχειρηματίας Σέργκει Μοσούνωφ απέκτησε το διάσημο brand Φαμπερζέ, γνωστό για τα πολυτελή κοσμήματα και τα περίφημα αυγά, σε μια συμφωνία ύψους 50 εκατ. δολαρίων, συνεχίζοντας την κληρονομιά της εμβληματικής μάρκας
LIFO NEWSROOM