Συνελήφθη 35χρονος, εξετάζεται η εμπλοκή του στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή

κατσουρής Facebook Twitter
Φωτ.: Αρχείου / Eurokinissi
0

Συνελήφθη 35χρονος άνδρας και οι αρχές εξετάζουν αν συμμετείχε στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά τη διάρκεια των οποίων δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσουρής.

Συγκεκριμένα, η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους αθλητικούς χώρους, προχώρησε χθες στη σύλληψη ενός 35χρονου. Οι αρχές θα εξετάσουν την πιθανή συμμετοχή του στα όσα είχαν λάβει χώρα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια, με αποτέλεσμα τον θάνατο του Μιχάλη Κατσουρή.

Από τον 35χρονο θα ληφθεί γενετικό υλικό, το οποίο θα έρθει σε αντιπαραβολή με το DNA που είχε βρεθεί σε δύο μαχαίρια. Το ένα μαχαίρι είχε και το αίμα του Μιχάλη Κατσουρή και δεν έχει ταυτοποιηθεί. Επίσης, θα ερευνηθεί αν υπάρχει κάποια διασύνδεση του συγκεκριμένου άνδρα με τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ.

Να σημειωθεί πως σε βάρος του 35χρονου εκκρεμούσε ποινή φυλάκισης 12 μηνών αλλά και χρηματικό πρόστιμο για εμπλοκή σε παλαιότερα επεισόδια στον Βόλο.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Ελλάδα / Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, με δείγματα από το παιδί, τη μητέρα του, τον φερόμενο ως δράστη και άλλα πρόσωπα προς αποκλεισμό πατρότητας.
LIFO NEWSROOM
Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ελλάδα / Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ο άξονας Μπράλος – Άμφισσα θα εξασφαλίσει βελτίωση της οδικής ασφάλειας και μείωση του απαιτούμενου χρόνου της διαδρομής από Πάτρα και Αντίρριο έως Λαμία
LIFO NEWSROOM