Steve Wozniak: Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια συνεδρίου

Στο νοσοκομείο ο συνιδρυτής της Apple, Steve Wozniak Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΠΕ - ΜΠΕ / PAP
0

Σε νοσοκομείο στο Μεξικό νοσηλεύεται ο 73χρονος συνιδρυτής της Apple, Steve Wozniak, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Ο συνιδρυτής της Apple, βρισκόταν στην πόλη του Μεξικό, για να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Επιχειρηματικό Φόρουμ (WBF), ένα επιχειρηματικό συνέδριο, και σύμφωνα με πληροφορίες του CNNi, φέρεται να λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το απόγευμα της Τετάρτης.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο του 2023, είχε ζητήσει ρυθμίσεις σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη, φοβούμενος ότι η τεχνολογία θα αξιοποιηθεί από «κακούς παράγοντες».

«Η τεχνητή νοημοσύνη είναι τόσο έξυπνη που είναι ανοιχτή στους κακούς παίκτες, αυτούς που θέλουν να σε ξεγελάσουν για το ποιοι είναι», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων, εκφράζοντας παράλληλα πως «ότι οι δυνάμεις που οδηγούν στο χρήμα συνήθως κερδίζουν, πράγμα που είναι κάπως λυπηρό».

Με πληροφορίες του BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ-ΜΜΕ

Διεθνή / Τραμπ εναντίον ΜΜΕ: Διακοπή χρηματοδότησης των NPR και PBS, δίκτυα με βαθιές ρίζες στο δημόσιο τομέα

Το σχετικό διάταγμα Τραμπ χαρακτηρίζει τα ειδησεογραφικά πρακτορεία ως «κομματικά και προκατειλημμένα» επειδή δεν ευθυγραμμίζονται με τον Αμερικανό πρόεδρο
LIFO NEWSROOM