Γεωργιάδης: Ο Μπακογιάννης δεν έπρεπε να κάνει το debate

Γεωργιάδης: Ο Μπακογιάννης δεν έπρεπε να κάνει το debate Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
0

Ο Κώστας Μπακογιάννης δεν έπρεπε να κάνει το debate με τον Χάρη Δούκα, δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα στον δήμο Αθηναίων

Παράλληλα, επεσήμανε πως ο Μεγάλος Περίπατος ήταν ένα λάθος του Κώστα Μπακογιάννη, το οποίο τον έβλαψε, ενώ σχολίασε πως το ΠΑΣΟΚ πέτυχε νίκες στον δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών 2023, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν «ανύπαρκτος». 

«Πιστεύω ότι δεν έπρεπε να κάνει το debate. Οι εκλογές δεν είναι άσκηση φιλανθρωπίας ή ευγένειας. Είναι μια μάχη. Και η μάχη έχει έναν στόχο, να κερδίσεις», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στον Κώστα Μπακογιάννη. 

«Αν κάνεις κάποια κίνηση που αυξάνει το ρίσκο σου, ενώ δεν χρειάζεται να πάρεις ρίσκο, κατά τη γνώμη μου κάνεις λάθος. Ήταν ένα πολύ ωραίο debate, πολιτισμένο, ανθρώπινο, υψηλού πολιτικού πολιτισμού, αλλά… Έδωσε την ευκαιρία σε πάρα πολλούς να δουν τον κ. Δούκα, δεν τον ήξεραν», συμπλήρωσε. 


Γεωργιάδης: «Λάθος του Μπακογιάννη ο Μεγάλος Περίπατος» 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στο ζήτημα του Μεγάλου Περιπάτου, επισημαίνοντας πως ήταν ένα λάθος το οποίο έβλαψε τον Κώστα Μπακογιάννη.

«Τον αδίκησε πάρα πολύ ο Μεγάλος Περίπατος και τον έβλαψε. Ήταν λάθος του. Αλλά η θητεία του δεν ήταν μόνο ο Μεγάλος Περίπατος, είναι χιλιάδες άλλα πράγματα που έγιναν πολύ καλά για την Αθήνα. Και για αυτό, παρά τον Μεγάλο Περίπατο, πήγε καλά. Κάποιος άλλος που θα είχε κάνει το λάθος του Μεγάλου Περιπάτου μπορεί να μην είχε καταφέρει καν να κατέβει στις εκλογές», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ σημείωσε πως ήταν «πάρα πολύ γενναίος» ο τρόπος που ο Κώστας Μπακογιάννης αντιμετώπισε την ήττα του. 

Ερωτηθείς ποιο μήνυμα πήρε η κυβέρνηση από τον δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών 2023, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε ότι αυτό είναι: «χαμηλοί τόνοι, περισσότερη δουλειά, να λύνουμε τα προβλήματα των πολιτών». 

Τέλος, εκτίμησε ότι το χθεσινό αποτέλεσμα θα προκαλέσει πολιτικές εξελίξεις στην αντιπολίτευση και θα αυξήσει τον ανταγωνισμό μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. 

«Το ΠΑΣΟΚ είναι κερδισμένο, αύξησε τις αυτοδιοικητικές του δυνάμεις, πήρε την Αθήνα, δικό του στέλεχος κέρδισε τη Θεσσαλία, έχει πετύχει νίκες. Αντιθέτως, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανύπαρκτος, ο αρχηγός του πήγε στην Αμερική την ημέρα των εκλογών. Δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM
Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM
Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM