Eminem: Έστειλε επιστολή σε υποψήφιο Ρεπουμπλικάνο να σταματήσει να «ραπάρει» τραγούδια του

Eminem: Έστειλε επιστολή σε υποψήφιο Ρεπουμπλικάνο να σταματήσει να «ραπάρει» τραγούδια του Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Eminem ζήτησε από τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία, Vivek Ramaswamy, να σταματήσει να χρησιμοποιεί τα τραγούδια του στις προεκλογικές εκστρατείες του. 

Η επιστολή του Eminem εστάλη λίγες ημέρες μετά την αυτοσχέδια εκτέλεση του «Lose Yourself» από τον επιχειρηματία βιοτεχνολογίας σε συγκέντρωση στην Αϊόβα.

Ο Eminem υπέβαλε το αίτημα μέσω του οργανισμού δικαιωμάτων εκτέλεσης BMI στις 23 Αυγούστου.

Ο Ramaswamy διεκδικεί να ανατρέψει τον Ντόναλντ Τραμπ και να πάρει το χρίσμα προεδρίας των Ρεπουμπλικάνων. Εκπρόσωπός του δήλωσε ότι θα συμμορφωθεί με το αίτημα του Eminem. 

Ο 38χρονος πρωτοεμφανιζόμενος πολιτικός θεωρείται ανερχόμενο αστέρι στην πολιτική μετά την ηχηρή του εμφάνιση στο ντιμπέιτ των Ρεπουμπλικάνων την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με το BBC. 

Έχει χαρακτηρίσει τον εαυτό του ως έναν αουτσάιντερ πρόθυμο να συνεχίσει την ατζέντα «Πρώτα η Αμερική» του πρώην προέδρου Τραμπ.

Πάντως, το να στέλνονται στους πολιτικούς επιστολές για τα τραγούδια των προεκλογικών εκστρατειών, έχει γίνει κάτι σαν παράδοση στην αμερικανική πολιτική.

Ο Τραμπ είχε λάβει δεκάδες επιστολές από αστέρες της δισκογραφίας - συμπεριλαμβανομένων των Rolling Stones, Queen, Adele και Pharrell Williams - που τον ενημέρωναν ότι δεν είχε άδεια να χρησιμοποιήσει τη μουσική τους σε προεκλογικές και προεδρικές εκδηλώσεις.

Το 2008, οι Foo Fighters τάχθηκαν κατά του Ρεπουμπλικανού, Τζον Μακέιν, επειδή χρησιμοποίησε το κομμάτι τους «My Hero» κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, ενώ την ίδια στιγμή  ο Jackson Browne κατέθεσε αγωγή κατά της προεκλογικής εκστρατείας του για να τον αναγκάσει να σταματήσει να χρησιμοποιεί το τραγούδι Running on Empty.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΙΑΛΙΤΙ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΙΑΣΜΟΣ

Διεθνή / Βρετανία: Η «συγγνώμη» του Channel 4 για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης σε ριάλιτι

Η επικεφαλής του βρετανικού καναλιού δήλωσε ότι πιστεύει ότι το κανάλι ενήργησε σωστά, αλλά ότι «λυπάται βαθιά» για την ταραχή που προκάλεσε στις συμμετέχουσες
THE LIFO TEAM
ΜΠΑΡΝΕΪ ΦΡΑΝΚ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΠΑ

Διεθνή / Πέθανε ο Μπάρνεϊ Φρανκ, ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος βουλευτής των ΗΠΑ, σε ηλικία 86 ετών

Ο Φρανκ υπηρέτησε στο Κογκρέσο από το 1981 έως το 2013 και υπήρξε βασικός «αρχιτέκτονας» του Dodd-Frank Act, του νομοσχεδίου που δημιούργησε νέους εποπτικούς μηχανισμούς και επέβαλε αυστηρότερους περιορισμούς στις τράπεζες μετά τη Μεγάλη Ύφεση του 2008
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / «Η πόρτα προς το μέλλον της Γάζας παραμένει κλειστή»: Οι υποσχέσεις Τραμπ για ανοικοδόμηση «κολλάνε»

H Γάζα παραμένει χωρίς σαφή ορίζοντα αποκατάστασης, με τους κατοίκους να συνεχίζουν να ζουν σε συνθήκες κρίσης και το πολιτικό μέλλον της περιοχής να παραμένει εξαιρετικά αβέβαιο
THE LIFO TEAM