Ανακοίνωση UEFA: «Ο αγώνας θα γίνει 18 ή 19 Αυγούστου – Αναμένουμε συλλήψεις»

Ανακοίνωση UEFA: «Ο αγώνας θα γίνει 18 ή 19 Αυγούστου – Αναμένουμε συλλήψεις» Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Ανακοίνωση για τα επεισόδια με νεκρό 29χρονο στη Νέα Φιλαδέλφεια που προκάλεσαν χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεπ έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ εξέδωσε η UEFA.

«Η UEFA εκφράζει τη βαθιά λύπη της για τα φρικτά επεισόδια που έλαβαν χώρα χθες το βράδυ στην Αθήνα και είχαν ως αποτέλεσμα την απώλεια μιας ζωής. Εκφράζοντας τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του θύματος, στην ΠΑΕ ΑΕΚ και στους φιλάθλους της, θα θέλαμε να επαναλάβουμε ότι η βία δεν έχει θέση στο άθλημά μας και αναμένουμε ότι οι υπεύθυνοι για αυτή την τρομερή πράξη θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη το συντομότερο δυνατό», αναφέρει η ομοσπονδία για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Στη συνέχεια, σημειώνεται ότι «μετά τα χθεσινά βίαια επεισόδια και σε συνεννόηση με τις τοπικές αρχές, η UEFA αποφάσισε ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για να διεξαχθεί απόψε ο αγώνας μεταξύ της ΑΕΚ και της Ντιναμό. Σύμφωνα με το άρθρο 26.01 των κανονισμών του UEFA Champions League 2023/24, ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί απόψε στο γήπεδο της Αγίας Σοφίας στην Αθήνα αναβάλλεται». 

«Ο αγώνας Ντιναμό-ΑΕΚ στο Ζάγκρεμπ θα διεξαχθεί την Τρίτη 15 Αυγούστου 2023, όπως προγραμματίστηκε. Η UEFA βρίσκεται σε επαφή με τους δύο συλλόγους για να επιβεβαιώσει την ημερομηνία διεξαγωγής του επαναπρογραμματισμένου αγώνα μεταξύ AEK και Ντιναμό, δηλαδή είτε την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023 είτε το Σάββατο 19 Αυγούστου 2023», καταλήγει η ανακοίνωση.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αγγλία αποκλείει τις τρανς αθλήτριες και από το γυναικείο κρίκετ

Αθλητισμός / Η Αγγλία αποκλείει τις τρανς αθλήτριες και από το γυναικείο κρίκετ

Το Συμβούλιο Κρίκετ της Αγγλίας και της Ουαλίας (ECB) αποφάσισε ότι «μόνο οι γυναίκες που το βιολογικό τους φύλο είναι γυναικείο» θα μπορούν να συμμετέχουν στο κρίκετ γυναικών και νεανίδων
LIFO NEWSROOM
Αντετοκούνμπο: «Απαράδεκτο να με βρίζει ο πατέρας του Χάλιμπερτον»

Αθλητισμός / Αντετοκούνμπο: Όταν έρχεσαι από το τίποτα και δουλεύεις όλη σου τη ζωή, είσαι ταπεινός

«Η μητέρα μου όταν πήραμε το πρωτάθλημα, φοβόταν να μπει στο γήπεδο για να με αγκαλιάσει» δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σχολιάζοντας το επεισόδιο με τον πατέρα του Χάλιμπερτον
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ