Γιατί σε κάνουν unfriend από το Facebook;

Γιατί σε κάνουν unfriend από το Facebook; Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με την έρευνα της εταιρίας NM Incite και το τεχνολογικό site Μashable, οι λόγοι για τους οποίους κάποιος σε κάνει φίλο στο Facebook είναι μάλλον αναμενόμενοι. Mπορεί να σε ξέρει, (82%), να έχετε πολλούς κοινούς φίλους (60%), να σε βρίσκει όμορφο, να είσαι καλή επαγγελματική επαφή, να τους κάνει όλους φίλους, ή να θέλει να αποκτήσει παραπάνω φίλους.

Οι λόγοι όμως για τους οποίους κάποιος μπορεί να σε κάνει unfriend από το Facebook είναι πολύ πιο αστείοι. Πρώτος λόγος είναι τα προσβλητικά σχόλια (55%), να μην σε ξέρουν πολύ καλά (41%), να προσπαθείς να πουλήσεις κάτι (39%),και να κάνεις καταθλιπτικά σχόλια (23%).

Από 'κει και πέρα οι λόγοι αρχίζουν να γίνονται από αστείοι ως γελοίοι. Μπορεί να μην κάνεις αρκετά ποστ, να κάνεις πολιτικά σχόλια, να έχεις μόλις χωρίσει ή πάρει διαζύγιο από το «φίλο σου» (κάπως κατινιά το βρίσκουμε αυτό αλλά οκ, κατανοητό), να μην τους αρέσουν οι φίλοι σου, να κάνεις υπερβολικά πολλά ποστ, ή να προσθέτεις υπερβολικά πολλούς φίλους.

Η έρευνα βρήκε επίσης ότι οι άντρες είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιούν το Facebook για επαγγελματική δικτύωση και ραντεβού. Για τις γυναίκες όμως, το Facebook είναι το κατάλληλο μέρος για να συνδεθούν με τους κανονικούς, "πραγματικούς" τους φίλους, και να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους. Οι γυναίκες είναι επίσης πιο πιθανό να αφαιρέσουν φίλους για προσβλητικά σχόλιο ή γιατί κάποιος δεν είναι αρκετά φίλος τους, σε σχέση με τους άντρες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος στη δικαστική διαμάχη Λάιβλι και Μπαλντόνι - Δικαστής απέρριψε επίσημα την αγωγή του σκηνοθέτη

Διεθνή / Τέλος στη δικαστική διαμάχη Λάιβλι και Μπαλντόνι - Δικαστής απέρριψε επίσημα την αγωγή του σκηνοθέτη

«Όπως λέγαμε από την πρώτη ημέρα, αυτή η αγωγή των 400 εκατομμυρίων ήταν ένα κατασκεύασμα, και το Δικαστήριο το αντιλήφθηκε αμέσως», δήλωσαν οι δικηγόροι της Μπλέικ Λάιβλι
LIFO NEWSROOM
Ζόχραν Μαμντάνι:

Διεθνή / Ζόχραν Μαμντάνι: Ο Μπαράκ Ομπάμα προσφέρθηκε να γίνει «σύμβουλός» του εάν εκλεχθεί δήμαρχος της Νέας Υόρκης

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος επαίνεσαι την προεκλογική εκστρατεία του Μαμντάνι, ο οποίος διατηρεί καθαρό προβάδισμα έναντι των δύο αντιπάλων του
LIFO NEWSROOM
Τζορτζ Κλούνεϊ: «Ήταν λάθος να αντικαταστήσει η Κάμαλα Χάρις τον Τζο Μπάιντεν»

Διεθνή / Τζορτζ Κλούνεϊ: «Ήταν λάθος να αντικαταστήσει η Κάμαλα Χάρις τον Τζο Μπάιντεν»

Σε συνέντευξή του στο CBS, ο ηθοποιός και επί χρόνια υποστηρικτής του Δημοκρατικού Κόμματος, υποστήριξε πως η Χάρις βρέθηκε σε μια «αδύνατη θέση», καθώς αναγκάστηκε «να τρέξει απέναντι στο ίδιο της το πολιτικό παρελθόν»
LIFO NEWSROOM
Βίντεο δείχνει Ισραηλινούς στρατιώτες να κακοποιούν σεξουαλικά Παλαιστίνιο κρατούμενο

Διεθνή / Παραιτήθηκε η Ισραηλινή αξιωματούχος που ήταν υπεύθυνη για τη διαρροή βίντεο με κακοποίηση Παλαιστίνιου κρατούμενου

Το υλικό, που δημοσιοποίησε το CNN, φέρεται να δείχνει Ισραηλινούς στρατιώτες να κακοποιούν βάναυσα έναν Παλαιστίνιο κρατούμενο τον Ιούλιο του 2024
LIFO NEWSROOM
ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΝΕΚΡΟΙ

Διεθνή / Σεισμός 6,3R στο Αφγανιστάν: Νέος απολογισμός για νεκρούς και τραυματίες - «Αισθητός ως την Καμπούλ»

Ο νέος φονικός σεισμός έπληξε το βόρειο Αφγανιστάν έπειτα από τη σεισμική δόνηση 6 βαθμών στα τέλη Αυγούστου στις επαρχίες Κουνάρ, Λαγκμάν και Νανγκαρχάρ
LIFO NEWSROOM