Πατήσια: Ένταση κατά την έξωση οικογένειας για «χρέος 881 ευρώ» - Τελικώς, ανεστάλη

Άνω Πατήσια: Ένταση κατά την έξωση οικογένειας για «χρέος 881 ευρώ» - Τελικώς, ανεστάλη Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ένταση με χρήση χημικών από την αστυνομία σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στα Πατήσια έξω από διαμέρισμα μονογονεϊκής οικογένειας το οποίο απειλούνταν με έξωση για φερόμενο χρέος 881 ευρώ στα κοινόχρηστα.

Συγκεκριμένα, δυνάμεις των ΜΑΤ, όπως φαίνεται και σε σχετικά βίντεο, έστησαν μπλόκο έξω από το σπίτι που επρόκειτο να γίνει η έξωση και απώθησαν βίαια με χρήση χημικών τους συγκεντρωμένους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, είναι η δεύτερη φορά που στο διαμέρισμα εμφανίζεται δικαστικός επιμελητής με ισχυρή αστυνομική δύναμη για την έξωση. Το σπίτι βγήκε στο «σφυρί» για οφειλή 881 ευρώ από κοινόχρηστα και ήδη έχει αλλάξει χέρια.

«Τρεις μέρες πριν τη λήξη για την εκτέλεση των εξώσεων τον Αύγουστο, ήρθανε σήμερα και βάλανε στις 7 η ώρα τρυπάνια και έβαλαν τον τροχό. Τους ακούγαμε να λένε "θα ρίξουμε όλη την πόρτα". Βγάλανε την πόρτα και μπήκανε», καταγγέλλει η ένοικος, Δήμητρα Κάλβη.

«Η αστυνομία βρέθηκε στο σημείο έπειτα από απαίτηση συνδρομής βοήθειας από τον δικαστικό επιμελητή, εφαρμόζοντας την κείμενη νομοθεσία», ανέφεραν αστυνομικές πηγές. 


Με την υπόθεση να παίρνει διαστάσεις, αξίζει να σημειωθεί ότι μια τηλεθεάτρια του Alpha προθυμοποιήθηκε να καλύψει η ίδια το ποσό του χρέους. Νωρίτερα, όπως έγινε γνωστό, ανεστάλη η έξωση για τη μονογονεϊκή οικογένεια.
 
«Η συμπαράσταση και η λαϊκή αλληλεγγύη δεν θα επιτρέψουν στη βαρβαρότητα και το άδικο να επικρατήσουν», τόνισε μιλώντας στους συγκεντρωμένους, ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Δελής μετά την αποτροπή της έξωσης. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ

Ελλάδα / Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο
THE LIFO TEAM