Τουλάχιστον 13 νεκροί από κατάρρευση πενταώροφου κτιρίου στο Κάιρο

Αιγυπτος: Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Τουλάχιστον 13 είναι οι νεκροί ύστερα από κατάρρευση κτιρίου στο Κάιρο.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που σκοτώθηκαν ήταν τα επτά μέλη μίας οικογένειας, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών. Την ίδια ώρα, διασώστες αναζητούν μέσα στα ερείπια του κτιρίου όσον το δυνατόν περισσότερους επιζώντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Αλ Αχράμ, πρόκειται για ένα πενταώροφο κτίριο τη συνοικία Χανταγιέκ ελ Κόμπα, στα βόρεια του κέντρου της αιγυπτιακής πρωτεύουσας. Το συγκεκριμένο κτίριο βρισκόταν σε ένα πυκνοδομημένο σημείο με κατοικίες.

Να σημειωθεί πως οι καταρρεύσεις κτιρίων είναι συχνές στην Αίγυπτο λόγω των κακών κατασκευαστικών προτύπων σε πολλές περιοχές.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λετονία Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης

Διεθνή / Η Λετονία αποσύρεται από τη βασική ευρωπαϊκή συνθήκη για την προστασία των γυναικών

Συντηρητικά κόμματα και θρησκευτικές οργανώσεις σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες έχουν επιτεθεί στη συνθήκη, υποστηρίζοντας ότι προωθεί την «ιδεολογία του φύλου» και υπονομεύει τις «παραδοσιακές αξίες της οικογένειας»
LIFO NEWSROOM