Μπραντ Πιτ, Ντάνιελ Κρεγκ και Χιου Τζάκμαν: Γεμάτη αστέρες η εξέδρα του Wimbledon

Μπραντ Πιτ, Ντάνιελ Κρέγκ και Χιου Τζάκμαν: Γεμάτη αστέρες η εξέδρα του Wimbledon Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Ο Ισπανός τενίστας Κάρλος Αλκαράθ είναι ο φετινός νικητής του Wimbledon, μετά τη νίκη επί του Νόβακ Τζόκοβιτς και πολλοί ήταν οι επώνυμοι που τον απόλαυσαν από κοντά. 

Ο Μπραντ Πιτ ήταν ανάμεσα στις διασημότητες που βρέθηκαν στο Λονδίνο για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Wimbledon ανδρών την Κυριακή. Ο σταρ του Χόλιγουντ βρέθηκε στο Centre Court για να παρακολουθήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Κάρλος Αλκαράθ να αγωνίζονται σε έναν συναρπαστικό αγώνα, από τον οποίο νικητής αναδείχτηκε τελικά ο δεύτερος. 

Επίσης, στο ίδιο γήπεδο βρέθηκαν και ο Χιου Τζάκμαν με τη σύζυγό του, με τον ηθοποιό να γράφει στο Twitter: «"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ για να χειροκροτήσω τον Νόβακ Τζόκοβιτς». 

Τον συγκλονιστικό τελικό του Wimbledon δεν έχασε ούτε ο Ντάνιελ Κρεγκ με τη σύζυγό του, Ρέιτσελ Βάις, αλλά ούτε και ο έτερος τενίστας Άντι Μάρεϊ. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε επίσης την Αριάνα Γκράντε, αλλά και τον ηθοποιό Τομ Χίντλστον. 

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Ουίλιαμ και Κέιτ, βρίσκονταν στο βασιλικό θεωρείο με τα παιδιά τους, πρίγκιπα Τζορτζ και πριγκίπισσα Σάρλοτ, ενώ ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας παρακολούθησε την προσπάθεια του Αλκαράθ να κερδίσει τον πρώτο του τίτλο στο Γουίμπλεντον (που εν τέλει τα κατάφερε). 
 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ