Ο Ερντογάν αποκοιμήθηκε σε διακαναλική συνέντευξη- Άναυδοι οι παρουσιαστές

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια διακαναλικής συνέντευξης Facebook Twitter
0

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια διακαναλικής συνέντευξης, τη στιγμή που δεχόταν ερώτηση για το PKK.

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απευθυνόταν στους τηλεθεατές των τουρκικών τηλεοπτικών σταθμών Α Haber και ATV, όταν κάποια στιγμή φάνηκε να μην μπορεί να κρατήσει ανοιχτά τα μάτια του με την ερώτηση της δημοσιογράφου να μένει τελικά αναπάντητη.

Μόλις ο σκηνοθέτης συνειδητοποίησε τι συνέβαινε, έστρεψε την κάμερα ξαφνικά προς τη δημοσιογράφο. Η ίδια από την πλευρά της, συνέχισε να μιλά κοιτάζοντας τον συμπαρουσιαστή της με απορία.

Δείτε το απόσπασμα:

Υπενθυμίζεται πως δεν είναι η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση που γίνεται θέμα συζήτησης και μάλιστα σε διεθνές επίπεδο ενώ παράλληλα φέρνει ξανά στην επιφάνεια την κατάσταση υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Πριν από έναν μήνα, κατά τη διάρκεια ζωντανής συνέντευξης στο τηλεοπτικό δίκτυο KANAL 7, ο Τούρκος πρόεδρος κατέρρευσε.

Αμέσως, ακούστηκαν φωνές «ω, Θεέ μου» μέσα στο προεδρικό μέγαρο, με τον δημοσιογράφο να ζητά άμεσα διαφημιστικό διάλειμμα και το πρόγραμμα να διακόπτεται απότομα.

Τα τότε σενάρια για την υγεία του Τούρκου προέδρου είχαν πάρει φωτιά, ειδικά μετά τις απανωτές ακυρώσεις των εμφανίσεών του, ενόψει του πρώτου γύρου εκλογών, ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα επέστρεψε στα καθήκοντά του.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια 23χρονη φοιτήτρια κινητοποιεί τη Γαλλία: Πάνω από 500.000 υπογραφές κατά του «νόμου Duplomb» για τη γεωργία

Διεθνή / Μια 23χρονη φοιτήτρια κινητοποιεί τη Γαλλία: Πάνω από 500.000 υπογραφές κατά του «νόμου Duplomb» για τη γεωργία

Με τη συγκέντρωση περισσότερων από 500.000 υπογραφών, ο νόμος ενεργοποιεί τη διαδικασία για κοινοβουλευτική συζήτηση, υπό την προϋπόθεση να το ζητήσουν οι επικεφαλής κοινοβουλευτικών ομάδων ή επιτροπών
LIFO NEWSROOM
Αποκλειστικό Guardian: Η ευρωπαϊκή MBDA προμηθεύει εξαρτήματα βομβών που σκότωσαν παιδιά στη Γάζα

Διεθνή / Αποκλειστικό Guardian: Η ευρωπαϊκή MBDA προμηθεύει εξαρτήματα βομβών που σκότωσαν παιδιά στη Γάζα

Τα έσοδα από τις «έξυπνες» βόμβες GBU-39, τις οποίες χρησιμοποιεί το Ισραήλ, ρέουν μέσω του Ηνωμένου Βασιλείου – Παρά την αναστολή εξαγωγών όπλων από το Λονδίνο, ο όμιλος συνεχίζει τις αποστολές από τις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Νέα συνάντηση για το Κυπριακό: «Θετική προοπτική προς την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης», λέει ο Μακρόν

Διεθνή / Συνάντηση για το Κυπριακό: «Θετική προοπτική προς την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης», λέει ο Μακρόν

Ο Γάλλος πρόεδρος αναφέρει πως ενθαρρύνει τον γενικό Γραμματέα να κινηθεί «προς την επανάληψη των διαπραγματεύσεων με στόχο μία δίκαιη και διαρκή ρύθμιση του Κυπριακού»
LIFO NEWSROOM