«Transformers: Rise of the Beasts»: Το νέο trailer της ταινίας

«Transformers: Rise of the Beasts»: Το νέο trailer της ταινίας Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Το trailer της νέας ταινίας «Transformers: Rise of the Beasts» σε σκηνοθεσία Στίβεν Κέιπλ Τζούνιορ κυκλοφόρησε η Paramount. 

H παρουσίαση της νέας ταινίας των Transformers έγινε στο CinemaCon με παρόντες τους πρωταγωνιστές, Άντονι Ράμος και Ντομινίκ Φίσμπακ, αλλά και τον σκηνοθέτη. 

«Δούλευα σε έναν κινηματογράφο στο Battery Park της Νέας Υόρκης. Ονειρευόμουν να παίξω σε ταινίες όπως αυτή», είπε η Φίσμπακ στην αίθουσα του Caesars Palace.

To «Rise of the Beasts» είναι βασισμένο σε ιστορία του Τζόμπι Χάρολντ και υπόσχεται «να ταξιδέψει το κοινό σε μια νέα περιπέτεια στα μέσα της δεκαετίας του ΄90, με τους Autobots και με μια εντελώς νέα φατρία Transformers, τους Maximals οι οποίοι θα τους ακολουθήσουν για να αντιμετωπίσουν τον Unicron σε μια επική μάχη.

Στη νέα ταινία συμμετέχει ένα δυνατό καστ ηθοποιών μεταξύ αυτών οι Πίτερ Κάλεν(Peter Cullen), Λόρεν Βέλεζ(Luna Lauren Velez), Μισέλ Γιο(Michelle Yeoh) και Πιτ Ντέιβιντσον(Pete Davidson).

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter η ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους στις 9 Ιουνίου.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιγόνη Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Ούλριχ Ράσε

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου & Εθνικό Θέατρο: Πρώτες εικόνες από την Αντιγόνη του καινοτόμου Ούλριχ Ράσε

Το φετινό επετειακό πρόγραμμα του Φεστιβάλ στην Επίδαυρο ξεκινά με την Αντιγόνη, σε συμπαραγωγή με το Εθνικό Θέατρο και σε σκηνοθεσία ενός από τους πιο συναρπαστικούς Γερμανούς σκηνοθέτες.
LIFO NEWSROOM
Βρέθηκε εντυπωσιακό μωσαϊκό σε ερείπια στη Νίκαια της Βιθυνίας

Πολιτισμός / Βρέθηκε εντυπωσιακό ψηφιδωτό του 1ου αιώνα μ.Χ. στη Νίκαια της Βιθυνίας

Η αρχαιολογική σκαπάνη, στην περιοχή όπου πραγματοποιήθηκε η α' Οικουμενική Σύνοδος, αποκάλυψε ένα ψηφιδωτό με μοτίβα γαλέρας και ελαφιού, το οποίο φέρεται να χρονολογείται στον πρώτο αιώνα μ.Χ.
LIFO NEWSROOM
In a Bright Green Field, η νέα μεγάλη έκθεση του ΔΕΣΤΕ στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Έλληνες και Κύπριοι καλλιτέχνες στη νέα έκθεση του ΔΕΣΤΕ στο Μουσείο Μπενάκη

Με έργα 27 δημιουργών κάτω των 40 ετών, η έκθεση «In a Bright Green Field» –μια σύμπραξη τριών ιδρυμάτων, μεταξύ των οποίων και το New Museum της Νέας Υόρκης– εξετάζει μερικές από τις πιο συναρπαστικές και αναδυόμενες καλλιτεχνικές πρακτικές στην Αθήνα και τη Λευκωσία.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Σον Πεν: «Η Τζένιφερ Λόρενς είναι ίσως η τελευταία αυθεντική σταρ του κινηματογράφου»

Πολιτισμός / Σον Πεν: «Η Τζένιφερ Λόρενς είναι ίσως η τελευταία αυθεντική σταρ του κινηματογράφου»

Μιλώντας στο podcast του δημοσιογράφου Λούι Θερού, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης επεσήμανε ότι «ο κινηματογραφικός κατασκευαστής σταρ τελείωσε περίπου με την εποχή που εμφανίστηκε η Λόρενς»
LIFO NEWSROOM
Κατάρρευση τοιχογραφίας στην Κνωσό μπροστά σε 300 επισκέπτες – Έρευνα για τα αίτια

Πολιτισμός / Κατάρρευση τοιχογραφίας στην Κνωσό μπροστά σε 300 επισκέπτες – Έρευνα για τα αίτια

Τμήμα τοιχογραφίας του 1960 κατέρρευσε στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού παρουσία εκατοντάδων επισκεπτών - Το Υπουργείο Πολιτισμού ενημερώθηκε, η ανατολική πτέρυγα αποκλείστηκε για λόγους ασφαλείας.
LIFO NEWSROOM