Η Lady Gaga πιάνει δουλειά στον Λευκό Οίκο- Στην ίδια επιτροπή και άλλοι αστέρες

Η Lady Gaga πιάνει δουλειά στον Λευκό Οίκο- Στην ίδια επιτροπή και άλλοι αστέρες Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν επέλεξε τη Lady Gaga για συμπρόεδρο της Επιτροπής Τεχνών και Ανθρωπιστικών Επιστημών.

Η Lady Gaga θα μοιραστεί τη θέση της ως συμπρόεδρος της επιτροπής του Λευκού Οίκου με τον παραγωγό του Χόλιγουντ και βραβευμένο με Όσκαρ, Μπρους Κοέν, ενώ μέλη της επιτροπής θα είναι οι Κέρι Ουάσινγκτον, Τζον Μπατίστ, Τζόρτζ Κλούνεϊ, Τζένιφερ Γκάρνερ, Τρόι Κότσουρ, Σόντα Ράιμς, Μάρτα Κάουφμαν και άλλοι.

Η επιτροπή έχει ως αντικείμενο να συμβουλεύει τον Αμερικανό πρόεδρο και τους υπουργούς σχετικά με ζητήματα πολιτικής στον τομέα του πολιτισμού.

«Καλωσορίζουμε τα νεοδιορισθέντα μέλη της Προεδρικής Επιτροπής για τις Τέχνες και τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες, με επικεφαλής τους Μπρούς Κοέν και Lady Gaga», ανέφερε ο επίσημος λογαριασμός της επιτροπής στο Twitter. «Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε για να επηρεάσουμε θετικά τις τέχνες, τις βιβλιοθήκες, τα μουσεία και το έργο των ανθρωπιστικών επιστημών σε ολόκληρη τη χώρα», συμπλήρωσε.

Η Lady Gaga έκανε retweet την είδηση του διορισμού της με ευχαριστίες.

H συγκεκριμένη επιτροπή δημιουργήθηκε με εκτελεστικό διάταγμα το 1982 και λειτουργεί για να «συμβουλεύει τον πρόεδρο σχετικά με την πολιτιστική πολιτική» προκειμένου να «ενισχύσει την ομοσπονδιακή υποστήριξη για τις τέχνες, τις ανθρωπιστικές επιστήμες και τις υπηρεσίες μουσείων και βιβλιοθηκών».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΑΡΙ ΣΤΑΙΛΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

Διεθνή / Χάρι Στάιλς: Απογοητευμένοι οι φαν με το κόστος των εισιτηρίων της περιοδείας - Το σχόλιο του Λίαμ Γκάλαχερ

Οι τιμές για το «Together, Together World Tour» που προκάλεσαν αντιδράσεις - «Με αυτές τις τιμές, περιμένω ο Χάρι Στάιλς να έρθει μέχρι τη θέση μου και να με φιλήσει»
THE LIFO TEAM
Τα επτά πιθανά σενάρια που θα μπορούσαν να συμβούν αν οι ΗΠΑ πλήξουν το Ιράν

Διεθνή / Τα επτά πιθανά σενάρια που θα μπορούσαν να συμβούν αν οι ΗΠΑ πλήξουν το Ιράν

Αν δεν επιτευχθεί τελευταία στιγμή συμφωνία με την Τεχεράνη και ο Ντόναλντ Τραμπ δώσει εντολή επίθεσης, οι εξελίξεις μπορεί να είναι απρόβλεπτες για τη Μέση Ανατολή αλλά και τον κόσμο
THE LIFO TEAM
Τροχαίο στη Ρουμανία: «Όλα τα θυμάμαι, δεν έχασα τις αισθήσεις μου» - Δύο από τους τραυματίες επιστρέφουν αύριο

Διεθνή / Τροχαίο στη Ρουμανία: «Όλα τα θυμάμαι, δεν έχασα τις αισθήσεις μου» - Δύο από τους τραυματίες επιστρέφουν αύριο

«Άκουσα τις φωνές τους καθώς περνούσα με το καροτσάκι, τουλάχιστον ξέρω ότι είναι ζωντανοί» περιγράφει - Στο χειρουργείο ένας εκ των τραυματιών
THE LIFO TEAM