Βέροια: Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή μηχανήματος του ΟΣΕ - Κατηγορούνται για κακούργημα

Βέροια: Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή μηχανήματος του ΟΣΕ - Κατηγορούνται για κακούργημα Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC / Αρχείου
0

Για κακούργημα κατηγορούνται δύο αδέλφια που συνελήφθησαν για την κλοπή μεταλλικού μηχανήματος του ΟΣΕ από σημείο εναπόθεσης σιδηροδρομικού υλικού, κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή Βέροιας-Έδεσσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ, πρόκειται για μεταλλικό στρωτήρα που χρησιμοποιείται για τη στρώση σιδηροδρομικής γραμμής. 

Μετά από αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου των δύο αδελφών (ημεδαπών) και ήδη αποδόθηκε σε αρμόδιο υπάλληλο του ΟΣΕ.

Σε βάρος των συλληφθέντων (43 και 49 ετών) ασκήθηκε ποινική δίωξη για κλοπή αντικειμένου που εξυπηρετεί τη λειτουργία και την ασφάλεια μέσων συγκοινωνίας σταθερής τροχιάς, αδίκημα το οποίο μετά το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών, αναβαθμίστηκε σε κακούργημα.

Στο πλαίσιο αυτό, οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον ανακριτή Βέροιας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Ελλάδα / Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Οι δηλώσεις του 46χρονου ασφαλιστή μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό - «Είχε μία πληρωμή κάποτε από ασφαλιστική που δεν την πήρε ποτέ και από τότε μάλλον μου τη φύλαγε»
THE LIFO TEAM