Σεπόλια: Φωτιά σε πιλοτή πολυκατοικίας - Στο νοσοκομείο τέσσερα άτομα, κάηκαν οχήματα

Σεπόλια: Φωτιά σε πυλωτή πολυκατοικίας - Στο νοσοκομείο τέσσερα άτομα, κάηκαν οχήματα Facebook Twitter
0

Φωτιά ξέσπασε μετά τις 02:00 τα ξημερώματα σε πιλοτή πολυκατοικίας στα Σεπόλια με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο νοσοκομείο τέσσερα άτομα, για προληπτικούς λόγους, αλλά και να καούν έξι οχήματα.

Γύρω στις 02:20 ξέσπασε η φωτιά στο κτίριο επί της οδού Ασπρογέρακα και η ατμόσφαιρα έγινε πολύ γρήγορα αποπνικτική.

Πυκνοί, μαύροι καπνοί ανέβηκαν προς τα διαμερίσματα, με αποτέλεσμα οι ένοικοι να αντιμετωπίσουν αναπνευστικά προβλήματα, σύμφωνα με το OPEN.

Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που κάλεσε τους κατοίκους να πάνε στα πίσω δωμάτια των σπιτιών τους για προστασία. Χρειάστηκε ο απεγκλωβισμός 9 ατόμων.

Από τις φλόγες κάηκαν τέσσερα αυτοκίνητα και δύο μηχανές, οι οποίες ήταν σταθμευμένες στην πιλοτή.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν 10 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα που κατάφεραν να σβήσουν  τη φωτιά, πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις και επεκταθεί και σε άλλους χώρους.

Υπάρχουν πληροφορίες πως κατά τη διάρκειά της, ακούγοντας εκρήξεις – προφανώς από τα ντεπόζιτα των οχημάτων. Από τη φωτιά προκλήθηκαν και φθορές στην πολυκατοικία.

Μεταξύ των ατόμων που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ήταν μία μητέρα με το ανήλικο παιδί της.

Κατά τις πληροφορίες του ΣΚΑΪ, στο σημείο φαίνεται πως εντοπίστηκαν αναπτήρες και η αστυνομία ερευνά το περιστατικό σαν εμπρηστική επίθεση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χριστούγεννα 2025: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Ελλάδα / Χριστούγεννα 2025: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Αναλυτικά οι εταιρείες που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία των υπουργείων Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ελλάδα / Αγρότες: Συνεχίζουν τα μπλόκα μετά το «όχι» στο κάλεσμα Μητσοτάκη - Τι ζητούν κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι

Ο «χάρτης» των κινητοποιήσεων - Οι αγρότες δηλώνουν ότι ο κλάδος οδηγείται σε αδιέξοδο, ζητώντας άμεσα, συγκεκριμένα και ουσιαστικά μέτρα στήριξης
THE LIFO TEAM