Αυστραλία: Έφηβος δαγκώθηκε από κροκόδειλο κατά τη διάρκεια πλημμυρών - «Είναι παντού»

Αυστραλία: Έφηβος δαγκώθηκε από κροκόδειλο κατά τη διάρκεια πλημμυρών - «Είναι παντού» Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Unsplash
0

Έφηβος δέχθηκε επίθεση από κροκόδειλο καθώς εκκένωνε το σπίτι του, μετά τις απειλητικές πλημμύρες που πλήττουν περιοχές της Αυστραλίας.

Ο 17χρονος δαγκώθηκε στο «πίσω μέρος του ποδιού», ενώ έφευγε από απομακρυσμένη κοινότητα, δήλωσε μάρτυρας. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και έλαβε την απαραίτητη φροντίδα για τα τραύματά του.

Οι Αυστραλιανές Δυνάμεις Άμυνας κλήθηκαν να βοηθήσουν στις περιοχές που επλήγησαν από πλημμύρες, μετά από έντονες βροχοπτώσεις.

Υπουργός της τοπικής κυβέρνησης δήλωσε ότι περίπου 700 άνθρωποι απομακρύνθηκαν αεροπορικώς από το Kalkarindji, αφού έσπασαν οι όχθες του ποταμού Βικτώρια.

Λόγω των πλημμυρών, μετακινούνται και οι κροκόδειλοι, με αποτέλεσμα οι πολίτες να διατρέχουν πρόσθετους κινδύνους. «Όταν το ποτάμι ξεχειλίζει, είναι παντού (σ.σ. οι κροκόδειλοι)» ανέφερε αξιωματούχος. 

Όσοι εγκατέλειψαν τις εστίες τους, θα στεγαστούν σε ένα προσωρινό κατάλυμα που είχε στηθεί για την καραντίνα περιστατικών κορωνοϊού. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ληστεία στο Λούβρο: Έγινε από μικροεγκληματίες και όχι από επαγγελματίες, λέει η εισαγγελέας

Διεθνή / Ληστεία στο Λούβρο: «Έγινε από μικροεγκληματίες και όχι από επαγγελματίες» λέει η εισαγγελέας

Η εισαγγελέας του Παρισιού εκτιμά πως η συγκεκριμένη ληστεία δεν συνδέεται με τα ανώτερα κλιμάκια του οργανωμένου εγκλήματος και δηλώνει αισιόδοξη ότι τα κοσμήματα μπορούν να ανακτηθούν άθικτα
LIFO NEWSROOM
JK ROWLING GLAMOUR

Διεθνή / JK Rowling: Το εξώφυλλο με τις τρανς γυναίκες που την εξόργισε και η απάντηση του περιοδικού

Στο εξώφυλλο ποζάρει μια ομάδα τρανς γυναικών φορώντας μπλουζάκια «Protect the Dolls» που δημιουργήθηκαν από τον σχεδιαστή Connor Ives για να συγκεντρώσουν χρήματα για το φιλανθρωπικό ίδρυμα Trans Lifeline
LIFO NEWSROOM
«Από την ειρηνική Ευρώπη, στην Ευρώπη των όπλων»

LiFO politics / «Από την ειρηνική Ευρώπη, στην Ευρώπη των όπλων»

Ποιες πολιτικές, ποιοι σχεδιασμοί και ποια πρόσωπα βρίσκονται πίσω από την έκρηξη των αμυντικών δαπανών στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Ποιοι είναι οι μεγάλοι λομπίστες της ευρωπαϊκής πολεμικής βιομηχανίας και πώς επηρεάζουν την ευρωπαϊκή πολιτική; Η Βασιλική Σιούτη συζητά για τα θέματα αυτά με τον Φέρρυ Μπατζόγλου, δημοσιογράφο-ανταποκριτή γερμανικών ΜΜΕ στην Αθήνα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ