Δημητρακόπουλος: Είναι ψευδές ότι η Εύα Καϊλή είναι έγκυος

Δημητρακόπουλος: Είναι ψευδές ότι η Εύα Καϊλή είναι έγκυος Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/JALAL MORCHIDI
0

Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, η οποία παραμένει προφυλακισμένη στις Βρυξέλλες για το σκάνδαλο Qatargate, απάντησε στις φήμες που ήθελαν την κρατούμενη να είναι έγκυος.

«Είναι ψευδές, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα» ξεκαθάρισε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σε δήλωσή του, στον τηλεοπτικό σταθμό. 

Η φημολογία περί εγκυμοσύνης διακινείται εδώ και καιρό, αλλά όπως φάνηκε και από την τοποθέτηση του κ.  ο Δημητρακόπουλου πρόκειται απλά για φήμες.

Σημειώνεται πως η κατηγορούμενη θα παραμείνει στη φυλακή έως και τις 22 Ιανουαρίου, τουλάχιστον, σύμφωνα με την απόφαση των βελγικών Αρχών για παράταση της κράτησής της για έναν μήνα, μετά την απολογία της τον Δεκέμβριο.

Στη φυλακή είναι και σύζυγός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, ο οποίος φαίνεται ότι είχε ρόλο-κλειδί στο κύκλωμα. 

Οι δικηγόροι της κα Καϊλή ετοιμάζουν ήδη αίτημα για αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης με αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους, όπως γνωστοποίησε ο δικηγόρος σε χθεσινή του τοποθέτηση.

Η προεργασία για το αίτημα έχει ήδη αρχίσει και αναμένεται να κατατεθεί το αμέσως επόμενο διάστημα. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Ελλάδα / Τροχαίο στο Αγρίνιο: «Δεν ήταν σε κατάσταση ούτε να τον δούμε» λέει ο πατέρας του 21χρονου - Ερευνάται η εμπλοκή και τρίτου ΙΧ

Οι γονείς του 21χρονου εργάζονται στο τοπικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο νεαρός και ειδοποιήθηκαν ότι ο νεκρός άνδρας που απανθρακώθηκε, ήταν το παιδί τους
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου κάθε άλλο παρά τυπική διαδικασία μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού μπορεί να είναι καθοριστικής σημασίας για το τελικό αποτέλεσμα εισαγωγής στη μεταλυκειακή εκπαίδευση ενός υποψηφίου
LIFO NEWSROOM