Ο Γκαμπριέλ Ιγκλέσιας έκανε πάρτι $100.000 για τον σκύλο του: «Είναι τα πάντα για μένα»

Ο Γκαμπριέλ Ιγκλέσιας έκανε πάρτι $100.000 για τον σκύλο του: «Είναι τα πάντα για μένα» Facebook Twitter
Φωτ.: @fluffyguy/Instagram
0

Ο stand-up κωμικός Γκαμπριέλ Ιγκλέσιας δεν έχει κανένα πρόβλημα να κακομαθαίνει την σκυλίτσα του, στην οποία έκανε πάρτι 100.000 δολαρίων. 

«Το πάρτι της χρονιάς για τη μικρή μου πριγκίπισσα», έγραψε σε ανάρτηση στο Instagram. «Η Risa μού έχει χαρίσει τόσα πολλά χρόνια ευτυχίας. Ήθελα απλά να την τιμήσω. Μέχρι και παντελόνι φόρεσα», πρόσθεσε.

Ο Αμερικανός κωμικός, γνωστός περισσότερο ως Fluffy, δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media που τον δείχνει παρέα με το αγαπημένο του θηλυκό τσιουάουα σε ένα στολισμένο καροτσάκι καθώς έμπαιναν μαζί στο πάρτι.

«Έχω σκύλους από τότε που ήμουν παιδί και η Risa ήταν το μοναδικό θηλυκό σκυλί που είχα ποτέ», εξήγησε. «Από τότε που την έχω, από την πρώτη μέρα, είναι πάντα στο φούτερ μου. Είμαστε πολύ κοντά».

Αν και το «quinceañera» πάρτι είναι μια γιορτή για τα 15α γενέθλια ενός κοριτσιού, η Risa πιστεύεται ότι είναι λίγο μεγαλύτερη, κοντά στα 16-17.

Ο Γκαμπριέλ Ιγκλέσιας είχε πάνω από 300 καλεσμένους στο πάρτι, ενώ περίπου 12 σκυλιά βρέθηκαν επίσης στη γιορτή μαζί με τους ιδιοκτήτες τους, ενώ είχε προσλάβει και μπάντα, DJ, χορευτές και τους «Christian και Scooby», ένα ντουέτο ανθρώπου-σκύλου. 

Όπως εξήγησε, εμπνεύστηκε το πάρτι γενεθλίων όταν είδε κάποιον που έκανε πάρτι για το δικό του σκυλάκι και το εξέλαβε ως πρόκληση.

«Αποκλείεται να αγαπάει τον σκύλο του περισσότερο από ό,τι εγώ τον δικό μου. Δεκτή η πρόκληση», είπε.

Στη διάρκεια της βραδιάς, η τετράποδη Risa άλλαξε διάφορα outfits, που είχαν φτιαχτεί κατά παραγγελία και σχεδίασε η διευθύντρια επιχειρήσεων του κωμικού, Μαριμπέλ Πινέδα.

«Ο κόσμος μού λέει, "σπατάλησες τόσα χρήματα", αλλά διαφωνώ. Γιορτάζω κάτι που σημαίνει τα πάντα για μένα», δήλωσε ο ίδιος.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπό αστυνομική πολιορκία βρίσκεται το UCLA στο πλαίσιο των φιλοπαλαιστινιακών κινητοποιήσεων

Διεθνή / Έκρυθμη η κατάσταση στα αμερικανικά πανεπιστήμια: Υπό αστυνομική πολιορκία το UCLA

Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται στο πανεπιστήμιο, έτοιμη να επέμβει και να διαλύσει τις διαδηλώσεις - Παραμένουν οι διαδηλωτές που χτυπούν τύμπανα και κυματίζουν παλαιστινιακές σημαίες
NEWSROOM
Μπλίνκεν: Οι ΗΠΑ δεν στηρίζουν στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα

Διεθνή / Μπλίνκεν: Οι ΗΠΑ δεν στηρίζουν στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα

Νωρίτερα, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός προειδοποίησε τον Μπλίνκεν, ότι το Ισραήλ θα προχωρήσει σε εισβολή στη Ράφα, εάν η Χαμάς συνεχίσει να θέτει ως όρο για τη συμφωνία για τους ομήρους τον τερματισμό του πολέμου
NEWSROOM
Πρίγκιπας Χάρι: «Βασιλική περιοδεία» με τη Μέγκαν Μαρκλ στη Νιγηρία - Πρόσκληση από το υπουργείο Άμυνας

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: «Βασιλική περιοδεία» με τη Μέγκαν Μαρκλ στη Νιγηρία - Πρόσκληση από το υπουργείο Άμυνας

Στις 8 Μαΐου ο πρίγκιπας Χάρι θα βρεθεί στο Λονδίνο για την 10η επέτειο των Invictus Games, χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ - Αμέσως μετά ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα ταξιδέψουν στη Νιγηρία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ