Ο Κάνιε Γουέστ παραδέχεται live στον ακροδεξιό συνωμοσιολόγο Άλεξ Τζόουν: «Μου αρέσει ο Χίτλερ»

Ο Κάνιε Γουέστ καλεσμένος του ακροδεξιού συνωμοσιολόγου Άλεξ Τζόουν: «Μου αρέσει ο Χίτλερ» Facebook Twitter
Φωτ.: Τwitter
0

Ο Κάνιε Γουέστ εμφανίστηκε live στο InfoWars του ακροδεξιού συνωμοσιολόγου Άλεξ Τζόουνς και μεταξύ άλλων επαίνεσε τον Αδόλφο Χίτλερ κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του.

Τα σχόλιά του ακολουθούν πρόσφατες αντισημιτικές δηλώσεις του που οδήγησαν στην απώλεια κερδοφόρων επιχειρηματικών συμφωνιών με την Balenciaga και την Adidas. Το αποτέλεσμα οδήγησε επίσης στην αποχώρηση της CAA, η οποία τον εκπροσωπούσε αλλά και στην ακύρωση ενός προγραμματισμένου ντοκιμαντέρ.

Σε ένα σημείο της συνέντευξης, ο Τζόουνς ισχυρίζεται ότι ο Γουέστ «δαιμονοποιείται» και συγκρίνεται άδικα με τον Αδόλφο Χίτλερ. Τότε εκείνος χαρακτήρισε τον Χίτλερ καινοτόμο.

«Λοιπόν, βλέπω καλά πράγματα και στον Χίτλερ», είπε ο Γουέστ. «Αγαπώ τους πάντες και οι Εβραίοι δεν μπορούν να μου πουν "Μπορείς να μας αγαπήσεις και μπορείς να αγαπήσεις αυτό που σου κάνουμε με τα συμβόλαια, και μπορείς να αγαπήσεις αυτό που πιέζουμε με την πορνογραφία", αλλά αυτός ο τύπος που εφηύρε τους αυτοκινητόδρομους, εφηύρε το μικρόφωνο που χρησιμοποιώ ως μουσικός, δεν μπορείς να πεις δυνατά ότι αυτός ο άνθρωπος έκανε ποτέ κάτι καλό, και τελείωσα με αυτό. Τέλειωσα με αυτό. Κάθε άνθρωπος έχει κάτι πολύτιμο να δώσει, ειδικά ο Χίτλερ».

«Σκεφτόμουν τον Σατανά», συνέχισε ο Ye. «Είτε είναι οι Σιωνιστές είτε ο Χίτλερ - δεν είναι το άτομο. Είναι ο Σατανάς που χρησιμοποιεί τους ανθρώπους, οι οποίοι ελέγχονται από δαιμονικές δυνάμεις» είπε μεταξύ άλλων.

Διευκρίνισε, δε, λέγοντας στον Τζόουνς πως «Τα εβραϊκά μέσα ενημέρωσης μας έκαναν να νιώθουμε ότι οι Ναζί και ο Χίτλερ δεν πρόσφεραν ποτέ τίποτα αξιόλογο στον κόσμο».

Στη συνέχεια, ο ράπερ διάβασε αντισημιτικά αστεία που έκανε ένας κωμικός για τον Ben Shapiro, τον συντηρητικό σχολιαστή και παρουσιαστή του podcast.

Σε ένα άλλο απόσπασμα της συνέντευξης ο Κάνιε Γουέστ λέει χαρακτηριστικά: «Μου αρέσει ο Χίτλερ». Αυτή είναι η απάντησή του όταν ο παρουσιαστής Άλεξ Τζόουνς ισχυρίστηκε ότι «δεν του αρέσουν οι Ναζί».

Τον περασμένο μήνα, το NBC News ανέφερε ότι ο Κάνιε Γουέστ πλήρωσε σε διακανονισμό έναν πρώην υπάλληλο στη Yeezy, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο ράπερ επαίνεσε τον Χίτλερ και τους Ναζί σε αρκετές περιπτώσεις.

Ο Κάνιε Γουέστ καλεσμένος του ακροδεξιού συνωμοσιολόγου Άλεξ Τζόουν: «Μου αρέσει ο Χίτλερ» Facebook Twitter
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τουρκία ανακοίνωσε τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό της – Αντέδρασε το ΥΠΕΞ

Διεθνή / Η Τουρκία ανακοίνωσε τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό της – Αντέδρασε το ΥΠΕΞ

Η Τουρκία με την κόκκινη γραμμή στον χάρτη τέμνει το Αιγαίο στη μέση διεκδικώντας αντίστοιχη υφαλοκρηπίδα, ενώ αγνοεί το Δίκαιο της Θάλασσας και τα κυριαρχικά δικαιώματα των ελληνικών νησιών.
LIFO NEWSROOM
Σε κρίσιμο σημείο η συμμαχία AUKUS: Οι ΗΠΑ κάνουν πίσω για τα πυρηνοκίνητα υποβρύχια προς Αυστραλία

Διεθνή / Σε κρίσιμο σημείο η συμμαχία AUKUS: Οι ΗΠΑ κάνουν πίσω για τα πυρηνοκίνητα υποβρύχια προς Αυστραλία

Η συμφωνία AUKUS για μεταφορά πυρηνοκίνητων υποβρυχίων από ΗΠΑ προς Αυστραλία επανεξετάζεται από το Πεντάγωνο, με πολιτικές και στρατιωτικές εντάσεις να φουντώνουν
LIFO NEWSROOM
Ακυρώθηκαν οι πτήσεις προς Ισραήλ και Ιράν: Τι δικαιώματα έχουν οι επιβάτες -Τι καλύπτει η ταξιδιωτική ασφάλιση

Διεθνή / Ακυρώθηκαν οι πτήσεις προς Ισραήλ και Ιράν: Τι δικαιώματα έχουν οι επιβάτες -Τι καλύπτει η ταξιδιωτική ασφάλιση

Εκατοντάδες πτήσεις ματαιώθηκαν ή ανακατευθύνθηκαν μετά τις επιθέσεις μεταξύ Ισραήλ και Ιράν – Ποια είναι τα δικαιώματα αποζημίωσης, τι προβλέπεται για την ασφαλιστική κάλυψη και πώς οργανώνονται οι πτήσεις επαναπατρισμού
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Σε 4ετή φυλάκιση με αναστολή καταδικάσθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν

Διεθνή / Γαλλία: Σε 4ετή φυλάκιση με αναστολή καταδικάσθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν

Περίπου 8 χρόνια μετά τις αποκαλύψεις για την εικονική απασχόληση της συζύγου του που οδήγησαν στην καταδίκη του για υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος - Το πρόστιμο που πρέπει να πληρώσει
LIFO NEWSROOM