Η Ρέμπελ Γουίλσον αρραβωνιάστηκε με τη σύντροφό της, Ραμόνα Αγκρούμα, σύμφωνα με πληροφορίες- Εκείνη όμως το διαψεύδει

Η Ρέμπελ Γουίλσον αρραβωνιάστηκε τη σύντροφό της Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η ηθοποιός Ρέμπελ Γουίλσον αρραβωνιάστηκε με την σύντροφό της Ραμόνα Αγκρούμα μετά από επτά μήνες σχέσης, ανέφεραν δημοσιεύματα.

Ωστόσο μετά από αρκετές ώρες και κάμποσα δημοσιεύματα για τον αρραβώνα της, η ίδια με ανάρτησή της το διέψευσε.

Σας ευχαριστούμε για τις ευχές αλλά δεν έχουμε αρραβωνιαστεί, έγραψε η ηθοποιός, αναρτώντας και σχετικό Instastory.

Η Ρέμπελ Γουίλσον αρραβωνιάστηκε με τη σύντροφό της, Ραμόνα Αγκρούμα, σύμφωνα με πληροφορίες- Εκείνη όμως το διαψεύδει Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram

Νωρίτερα, ωστόσο, άνθρωποι του περιβάλλοντος του ζευγαριού που επικαλέστηκε το Page Six, έλεγαν ότι το ζευγάρι είναι ενθουσιασμένο με τον πρόσφατο αρραβώνα τους, που έγινε σε αποκριάτικο πάρτι.

«Αγκαλιαζόταν και φιλιόταν και έλεγαν σε όλους πόσο ενθουσιασμένες είναι που αρραβωνιάστηκαν», είπε πηγή στο Page Six.

Φορούσαν και οι δύο διαμαντένια δαχτυλίδια και σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση γάμου έγινε πριν από λίγες εβδομάδες.

Η Αυστραλή ηθοποιός έβγαινε στο παρελθόν με τον κληρονόμο της Budweiser και τον ιδρυτή της Napp's Dairy Free Ice Cream, Jacob Busch, αλλά χώρισαν τον Φεβρουάριο του 2021 μετά από περίπου ένα χρόνο μαζί.

Αμέσως μετά όπως η ίδια είχε πει στο People, είχε ένα καυτό καλοκαίρι αλλά επειδή είναι «λίγο πιο συντηρητικό κορίτσι» όπως είπε συνέχισε με αρκετά ραντεβού μέχρι που βρήκε το κατάλληλο άτομο.

Η 42χρονη ηθοποιός του «Bridesmaids», πρόσθεσε ότι γνώρισε την σύντροφό της από έναν κοινό φίλο. «Μας ήξερε και τις δύο για τουλάχιστον πέντε χρόνια και πίστευε ότι θα ταιριάζουμε. Και τα καταφέραμε».

Τον Ιούνιο, η ηθοποιός αποκάλυψε τη σχέση της με ανάρτηση στο Instagram. Πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε πώς αναγκάστηκε να κάνε coming out νωρίτερα από ότι θα ήθελε όταν την απείλησε δημοσιογράφος ότι θα αποκαλύψει το μυστικό της.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Διεθνή / Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του για τον εθισμό, ο Γκάμπορ Ματέ μιλά για το τραύμα, την αποτυχία του πολέμου κατά των ναρκωτικών, τις «αξιοσέβαστες» δικές του εξαρτήσεις και τα κινητά που, όπως λέει, λειτουργούν πάνω στα ίδια κυκλώματα ανταμοιβής του εγκεφάλου.
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Διεθνή / Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Στην πρώτη του εγκύκλιο, Magnifica humanitas, ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ προειδοποιεί για την εξουσία των εταιρειών τεχνητής νοημοσύνης, ζητά ισχυρούς κανόνες και συνδέει την AI με την εργασία, τον πόλεμο, την ανισότητα και την ίδια την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ

Διεθνή / Σκάνδαλο κακοποίησης παιδιών στη Γαλλία: Ερευνώνται εργαζόμενοι σε δεκάδες νηπιαγωγεία και σχολεία

Η αστυνομία του Παρισιού διερευνά περισσότερες από 100 καταγγελίες για κακομεταχείριση από «επόπτες», αφού δεκάδες γονείς δήλωσαν ότι αγωνίζονταν εδώ και χρόνια για να ληφθούν σοβαρά υπόψη
THE LIFO TEAM
ΕΜΠΟΛΑ ΚΟΝΓΚΟ

Διεθνή / Έμπολα: Δυσκολεύονται να περιορίσουν την επιδημία στο Κονγκό - Πάνω από 900 ύποπτα κρούσματα

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρει ότι η επιδημία ενέχει «πολύ υψηλό» κίνδυνο για το Κονγκό, αλλά ο κίνδυνος παγκόσμιας εξάπλωσης της νόσου παραμένει χαμηλός
THE LIFO TEAM