Η Ρέμπελ Γουίλσον μιλά για πρώτη φορά για τις απειλές που δέχτηκε από δημοσιογράφο για να κάνει coming out

Η Ρέμπελ Γουίλσον αποκαλύπτει ότι την απείλησε συντάκτης σκανδαλοθηρικής εφημερίδας για να κάνει coming out Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Ρέμπελ Γουίλσον μιλά για πρώτη φορά για ότι αναγκάστηκε να αποκαλύψει την σχέση της με την σύντροφό της όταν την απείλησε συντάκτης σκανδαλοθηρικού περιοδικού, ότι θα δημοσιοποιήσει το θέμα.

Μιλώντας στο The Australian την Πέμπτη, η Ρέμπελ Γουίλσον μίλησε για το «ρυπαρό» επεισόδιο, λέγοντας ότι αυτή και η φίλη της Ramona Agruma δεν είχαν μιλήσει ακόμα για τη σχέση τους ούτε σε μέλη των οικογενειών τους.

Η ηθοποιός ανακοίνωσε τη σχέση τους στο Instagram τον Ιούνιο, πριν από ένα προγραμματισμένο θέμα στην Sydney Morning Herald που επρόκειτο να αποκαλύψει τη σχέση της σταρ.

«Νόμιζα ότι ήταν βρώμικη συμπεριφορά», είπε η Γουίλσον.

«Βασικά, σε μία κατάσταση όπου ένας δημοσιογράφος απειλεί να κοινοποιήσει το δικό σου coming out, πρέπει να βιαστείς και (να μιλήσεις) σε κάποιους ανθρώπους που δεν είχαμε την ευκαιρία να το πούμε πριν ανακοινωθεί δημόσια. Και αυτό δεν είναι ιδανικό» είπε.

Σε ένα πλέον διαγραμμένο άρθρο, ο Andrew Hornery, ο δημοσιογράφος από την Sydney Morning Herald που επρόκειτο να δημοσιεύσει την ιστορία είπε ότι τότε είχε στείλει email στους εκπροσώπους της Ρέμπελ Γουίλσον «το πρωί της Πέμπτης, δίνοντάς της δύο ημέρες διορία για να αποκαλύψει τη νέα της σχέση με μια άλλη γυναίκα, τη σχεδιάστρια του Λος Άντζελες Ramona Agruma, πριν την οποιαδήποτε δημοσίευση.

»Μεγάλο λάθος. Η Γουίλσον επέλεξε να αποκαλύψει την ιστορία της, δημοσιεύοντας τα νέα για την δική της «Πριγκίπισσα της Disney» στο Instagram νωρίς χθες, την ίδια πλατφόρμα που είχε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν για να υπερηφανευθεί για τον όμορφο πρώην φίλο της, τον πλούσιο Αμερικανό βαρόνο της μπύρας, Jacob Busch».

Το άρθρο επικρίθηκε διεθνώς.

«Υπάρχουν κάποια στάδια για να το ανακοινώσεις στους ανθρώπους», είπε η Γουίλσον. «Το λες στη στενή σου οικογένεια και στους φίλους σου και όχι σε όλους. Στις οικογένειές μας, δεν είναι όλοι τόσο ανοιχτοί όσο θα θέλαμε και προσπαθούσαμε να δείξουμε σεβασμό σε αυτούς τους ανθρώπους και να τους το πούμε με τον δικό μας τρόπο».

Η Γουίλσον πρόσθεσε ότι όλη αυτή η ιστορία ήταν πολύ δύσκολη για την σύντροφό της. «Ήταν λίγες δύσκολες μέρες, ειδικά για την σύντροφό μου, η οποία δεν έχει συνηθίσει να είναι στα φώτα της δημοσιότητας και να πρέπει να ασχολείται με τέτοια πράγματα».

Με πληροφορίες του Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλικός φωτογράφος μοιράζεται την αγαπημένη του φωτογραφία, με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ σε μια αυθόρμητη στιγμή

Διεθνή / Βασιλικός φωτογράφος αποκαλύπτει σπάνιο αυθόρμητο «κλικ» του πρίγκιπα Ουίλιαμ με τα παιδιά του

«Ήταν πραγματικό προνόμιο να φωτογραφίζω τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας τα τελευταία δύο χρόνια και αυτή ίσως είναι η αγαπημένη μου λήψη μέχρι σήμερα», έγραψε σε ανάρτησή του ο φωτογράφος Josh Shinner
THE LIFO TEAM
Ο Τραμπ προειδοποιεί το Ιράν πως εάν χρειαστεί οι ΗΠΑ θα «διασώσουν» τους διαδηλωτές της χώρας

Διεθνή / Ο Τραμπ προειδοποιεί το Ιράν πως εάν χρειαστεί οι ΗΠΑ θα «διασώσουν» τους διαδηλωτές της χώρας

Εδώ και αρκετές ημέρες, οι Ιρανοί πολίτες διαμαρτύρονται για την άσχημη οικονομική κατάσταση της χώρας τους - Εχθές υπήρξαν αναφορές για τουλάχιστον 6 νεκρούς
THE LIFO TEAM
Ο Μαδούρο δηλώνει έτοιμος να διαπραγματευτεί μια συμφωνία με τον Τραμπ για την καταπολέμηση των καρτέλ ναρκωτικών

Διεθνή / Ο Μαδούρο δηλώνει έτοιμος να μιλήσει με τον Τραμπ για την καταπολέμηση των καρτέλ ναρκωτικών

Ο Μαδούρο απέφυγε να σχολιάσει τη φερόμενη επίθεση των ΗΠΑ σε περιοχή πρόσδεσης σκαφών στη Βενεζουέλα, την οποία, σύμφωνα με τον Τραμπ, χρησιμοποιούσαν τα καρτέλ ναρκωτικών
THE LIFO TEAM