Η Ρέμπελ Γουίλσον έκανε coming out: «Νόμιζα πως έψαχνα τον πρίγκιπα, αλλά αυτό που χρειαζόμουν ήταν μια πριγκίπισσα»

Η Ρέμπελ Γουίλσον με τη σύντροφό της Facebook Twitter
Φωτ: Instagram
0

Coming out έκανε η ηθοποιός Ρέμπελ Γουίλσον, δημοσιεύοντας φωτογραφία με τη σύντροφό της.

Η 42χρονη, που έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες «Pitch Perfect» και «The Hustle» μεταξύ άλλων, πόσταρε φωτογραφία με την αγαπημένη της, όπου και οι δύο ποζάρουν χαμογελαστές.

«Νόμιζα ότι έψαχνα έναν πρίγκιπα της Disney… αλλά ίσως αυτό που πραγματικά χρειαζόμουν όλο αυτό το διάστημα ήταν μια πριγκίπισσα της Disney #loveislove», έγραψε η ηθοποιός Ρέμπελ Γουίλσον.

Πηγή δήλωσε στο PEOPLE: «Η Ρέμπελ είναι σε πολύ καλή φάση. Δεν την έχω ξαναδεί πιο χαρούμενη».

Πριν από ένα μήνα, η Ρέμπελ Γουίλσον δήλωσε στο podcast U Up ότι γνωρίστηκαν μέσω ενός φίλου. «Έμπαινα και έβγαινα στην εφαρμογή Raya», είπε, προσθέτοντας ότι η φίλη τους: «Μας ήξερε και τις δύο για τουλάχιστον πέντε χρόνια και πίστευε ότι θα τα πηγαίναμε καλά – και να που τα καταφέραμε».

Τον Φεβρουάριο του 2021, φίλος της ηθοποιού είπε στο PEOPLE ότι η Γουίλσον χώρισε τους δρόμους της με τον πρώην φίλο της, Τζέικομπ Μπας, τέσσερις μήνες αφότου επισημοποίησαν τη σχέση τους στο Instagram.

Με πληροφορίες People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Υόρκη Μαμντάνι Αστόρια

Διεθνή / Αφήνει την Αστόρια και μετακομίζει στην επίσημη δημαρχιακή κατοικία ο Μαμντάνι

Ο Μαμντάνι ανέφερε ότι θα του λείψει η καθημερινότητα στην Αστόρια, σημειώνοντας ωστόσο πως «ακόμη και όταν δεν θα ζω πλέον εκεί, η Αστόρια θα συνεχίσει να ζει μέσα μου και στο έργο μου»
LIFO NEWSROOM
Αυστρία: Ορειβάτισσα εγκαταλείφθηκε από τον σύντροφό της στην υψηλότερη κορφή και πέθανε από το κρύο

Διεθνή / Αυστρία: Εγκατέλειψε την ορειβάτιδα σύντροφό του στην υψηλότερη κορφή και εκείνη πέθανε από το κρύο

Οι κινήσεις που φάνηκαν ύποπτες στους εισαγγελείς - Ο 39χρονος φέρεται να «έβαλε το κινητό σε σίγαση» ενώ προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν διασωστικές ομάδες
LIFO NEWSROOM