Η Ρέμπελ Γουίλσον έκανε coming out: «Νόμιζα πως έψαχνα τον πρίγκιπα, αλλά αυτό που χρειαζόμουν ήταν μια πριγκίπισσα»

Η Ρέμπελ Γουίλσον με τη σύντροφό της Facebook Twitter
Φωτ: Instagram
0

Coming out έκανε η ηθοποιός Ρέμπελ Γουίλσον, δημοσιεύοντας φωτογραφία με τη σύντροφό της.

Η 42χρονη, που έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες «Pitch Perfect» και «The Hustle» μεταξύ άλλων, πόσταρε φωτογραφία με την αγαπημένη της, όπου και οι δύο ποζάρουν χαμογελαστές.

«Νόμιζα ότι έψαχνα έναν πρίγκιπα της Disney… αλλά ίσως αυτό που πραγματικά χρειαζόμουν όλο αυτό το διάστημα ήταν μια πριγκίπισσα της Disney #loveislove», έγραψε η ηθοποιός Ρέμπελ Γουίλσον.

Πηγή δήλωσε στο PEOPLE: «Η Ρέμπελ είναι σε πολύ καλή φάση. Δεν την έχω ξαναδεί πιο χαρούμενη».

Πριν από ένα μήνα, η Ρέμπελ Γουίλσον δήλωσε στο podcast U Up ότι γνωρίστηκαν μέσω ενός φίλου. «Έμπαινα και έβγαινα στην εφαρμογή Raya», είπε, προσθέτοντας ότι η φίλη τους: «Μας ήξερε και τις δύο για τουλάχιστον πέντε χρόνια και πίστευε ότι θα τα πηγαίναμε καλά – και να που τα καταφέραμε».

Τον Φεβρουάριο του 2021, φίλος της ηθοποιού είπε στο PEOPLE ότι η Γουίλσον χώρισε τους δρόμους της με τον πρώην φίλο της, Τζέικομπ Μπας, τέσσερις μήνες αφότου επισημοποίησαν τη σχέση τους στο Instagram.

Με πληροφορίες People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κιρ Στάρμερ: «Ο καλύτερος δρόμος για το Ιράν είναι να διαπραγματευτεί συμφωνία»

Διεθνή / Κιρ Στάρμερ: «Ο καλύτερος δρόμος για το Ιράν είναι να διαπραγματευτεί συμφωνία»

Ο Βρετανός πρωθυπουργός υπερασπίζεται την απόφαση να μην συμμετάσχει στις επιθέσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ και δηλώνει ότι η χώρα κάνει «ό,τι μπορεί» για να αποκλιμακώσει την κατάσταση
THE LIFO TEAM
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή - Live: Κλιμακώνεται και εξαπλώνεται η σύρραξη - Νέες επιθέσεις

Διεθνή / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Πυραυλικές επιθέσεις Ιράν στο Ισραήλ, πλήγματα στη Βηρυτό και κλιμάκωση σε όλη την περιοχή

Όλες οι εξελίξεις - Ο Τραμπ λέει ότι το Ιράν είναι «αποδεκατισμένο για 10 χρόνια» - Συνεχίζονται οι επιθέσεις στη Μέση Ανατολή - Άνοδος στις τιμές πετρελαίου
THE LIFO TEAM