Η Ρέμπελ Γουίλσον έκανε coming out: «Νόμιζα πως έψαχνα τον πρίγκιπα, αλλά αυτό που χρειαζόμουν ήταν μια πριγκίπισσα»

Η Ρέμπελ Γουίλσον με τη σύντροφό της Facebook Twitter
Φωτ: Instagram
0

Coming out έκανε η ηθοποιός Ρέμπελ Γουίλσον, δημοσιεύοντας φωτογραφία με τη σύντροφό της.

Η 42χρονη, που έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες «Pitch Perfect» και «The Hustle» μεταξύ άλλων, πόσταρε φωτογραφία με την αγαπημένη της, όπου και οι δύο ποζάρουν χαμογελαστές.

«Νόμιζα ότι έψαχνα έναν πρίγκιπα της Disney… αλλά ίσως αυτό που πραγματικά χρειαζόμουν όλο αυτό το διάστημα ήταν μια πριγκίπισσα της Disney #loveislove», έγραψε η ηθοποιός Ρέμπελ Γουίλσον.

Πηγή δήλωσε στο PEOPLE: «Η Ρέμπελ είναι σε πολύ καλή φάση. Δεν την έχω ξαναδεί πιο χαρούμενη».

Πριν από ένα μήνα, η Ρέμπελ Γουίλσον δήλωσε στο podcast U Up ότι γνωρίστηκαν μέσω ενός φίλου. «Έμπαινα και έβγαινα στην εφαρμογή Raya», είπε, προσθέτοντας ότι η φίλη τους: «Μας ήξερε και τις δύο για τουλάχιστον πέντε χρόνια και πίστευε ότι θα τα πηγαίναμε καλά – και να που τα καταφέραμε».

Τον Φεβρουάριο του 2021, φίλος της ηθοποιού είπε στο PEOPLE ότι η Γουίλσον χώρισε τους δρόμους της με τον πρώην φίλο της, Τζέικομπ Μπας, τέσσερις μήνες αφότου επισημοποίησαν τη σχέση τους στο Instagram.

Με πληροφορίες People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ επαναφέρει το εκτελεστικό απόσπασμα για να «ενισχύσει» τη θανατική ποινή

Ο Τραμπ ζητά επίσης από το υπουργείο Δικαιοσύνης να επιδιώκει τη θανατική ποινή όπου αυτή προβλέπεται από τον νόμο, όταν κατηγορούμενοι είναι παράτυποι μετανάστες
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΡΕΖΑ ΠΑΧΛΑΒΙ

Διεθνή / Ρεζά Παχλαβί: Ο εξόριστος πρίγκιπας καλεί τον Φρίντριχ Μερτς να διακόψει τις συνομιλίες με το καθεστώς στην Τεχεράνη

Η επίσκεψη του εξόριστου πρίγκιπα του ιρανικού θρόνου στο Βερολίνο έχει προκαλέσει αντιδράσεις, ενώ υπουργοί της γερμανικής κυβέρνησης αρνήθηκαν να συναντηθούν μαζί του
THE LIFO TEAM