Ο Τζίμι Κίμελ μιλά για τη ζωή του 5χρονου γιου του μετά τη δεύτερη εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς

Ο Τζίμι Κίμελ μιλά για τη ζωή του 5χρονου γιου του μετά και τη δεύτερη εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Ο Τζίμι Κίμελ μίλησε για την περιπέτεια υγείας του 5χρονου γιου του, μετά τις δύο εγχειρήσεις ανοιχτής καρδιάς, στις οποίες υποβλήθηκε. 

«Ο Μπίλι τα πάει περίφημα. Είναι απόλυτα φυσιολογικός - αν και δεν θα έπρεπε να πω ότι είναι φυσιολογικός, δεν είναι ένα κανονικό παιδί, είναι ένα περίεργο παιδί, αλλά η καρδιά του είναι μια χαρά», είπε ο Κίμελ. 

«Είναι λίγο κακομαθημένος, αυτό είναι το μόνο που μας ανησυχεί αυτή τη στιγμή. Τα πάει περίφημα. Πρέπει όμως να κάνει ακόμα άλλη μια χειρουργική επέμβαση».

Πρόσθεσε δε, πως «Το Νοσοκομείο Παιδιών εδώ στο Λος Άντζελες είναι ένα υπέροχο μέρος για τους γονείς να φέρνουν τα παιδιά τους όταν χρειάζεται, αλλά επίσης είναι ένα υπέροχο μέρος επειδή εκπαιδεύουν γιατρούς και νοσοκόμους όχι μόνο από όλη τη χώρα, αλλά και από όλο τον κόσμο. Είναι ένα μέρος όπου έρχονται, μαθαίνουν και βοηθούν άλλους σε ολόκληρη τη χώρα, όχι μόνο στο Λος Άντζελες.»

Όσο για τον Μπίλι σε σχέση με τα άλλα παιδιά της ηλικίας του ο παρουσιαστής είπε ότι δεν διαφέρει καθόλου.

«Οι άνθρωποι νομίζω ότι διστάζουν πολύ να με ρωτήσουν για αυτόν και λένε μόνο "Είναι καλά;" . Και ειλικρινά δεν διαφέρει σωματικά από οποιοδήποτε από τα άλλα παιδιά», εξήγησε ο Κίμελ.

«Μπορεί να παίξει, να αθληθεί - δεν θέλει, αλλά μπορεί. Χορεύει και χοροπηδάει, και παλεύουμε όλη την ώρα»

»Είναι καλά, εκτός από αυτό που συμβαίνει με την καρδιά του, είναι τέλεια», πρόσθεσε.

Συνέχισε δε,  να επαινεί το CHLA, αποκαλώντας τους γιατρούς και τις νοσοκόμες πραγματικά «αστέρια».

«Υπάρχουν μερικά άσχημα πράγματα στο να είσαι διάσημος, και υπάρχουν μερικά καλά, και ένα από τα καλύτερα πράγματα είναι ότι ρίχνεις φως σε αυτούς τους ανθρώπους που είναι τα πραγματικά αστέρια» είπε.

«Όταν μπορείς να κάνεις κάτι για το παιδί κάποιου, γίνονται οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στον κόσμο, και για μένα, αυτοί οι άνθρωποι είναι οι πιο σημαντικοί».

Για όσους επικοινωνούν μαζί του, πριν τα παιδιά τους εισαχθούν με παρόμοιο πρόβλημα στο νοσοκομείο λέει ότι «Δεν θα λάβετε διαφορετική θεραπεία, αντιμετωπίζονται όλοι σαν VIP σε αυτό το νοσοκομείο, γιατί ακριβώς έτσι είναι εκεί και αυτό δεν ισχύει για τα περισσότερα νοσοκομεία», πρόσθεσε.

Με πληροφορίες του ETOnline

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σκοτ Πέλι απολύθηκε από το 60 Minutes αφού κατηγόρησε τη νέα διοίκηση ότι «σκοτώνει» την εκπομπή

TV & Media / Ο Σκοτ Πέλι απολύθηκε από το 60 Minutes αφού κατηγόρησε τη νέα διοίκηση ότι «σκοτώνει» την εκπομπή

Η απόλυση του βετεράνου δημοσιογράφου δεν είναι απλώς ακόμη μία αποχώρηση από το CBS. Είναι το πιο δραματικό επεισόδιο στη σύγκρουση για το μέλλον του 60 Minutes, της ιστορικής εκπομπής που η νέα διοίκηση θέλει να οδηγήσει στη «ψηφιακή εποχή»
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

TV & Media / Καπουτζίδης: «Ένα παιδί ομόφυλου ζευγαριού εάν ανοίξει την τηλεόραση θα ακούσει φρικαλεότητες για τους γονείς του»

«Κάλεσα σε μια σύσκεψη, με zoom, τους ανθρώπους από τον ΑΝΤ1 και τους ευχαριστώ γιατί πραγματικά με άκουσαν και κατάλαβαν τι ήθελα να πω» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης για την ερωτική σκηνή των δύο ανδρών, που προβλήθηκε στις «Σέρρες»
THE LIFO TEAM
Η Τίνα Φέι δεν θα πήγαινε ποτέ διακοπές μόνο με straight ζευγάρια

TV & Media / «Δεν θα πήγαινα ποτέ διακοπές μόνο με στρέιτ ζευγάρια»: Η Τίνα Φέι για το The Four Seasons

Με αφορμή τη δεύτερη σεζόν του The Four Seasons στο Netflix, η Τίνα Φέι μιλά για το γκέι ζευγάρι της σειράς, την επιλεγμένη οικογένεια και το γιατί θα της φαινόταν ψεύτικη μια παρέα διακοπών μόνο με στρέιτ ζευγάρια.
THE LIFO TEAM
Η Σίντνεϊ Σουίνι, το Euphoria και το backstage βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

TV & Media / Η Σίντνεϊ Σουίνι, το Euphoria και το backstage βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

Ένα βίντεο από τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν του Euphoria έφερε ξανά στο προσκήνιο τη συζήτηση για το ανδρικό βλέμμα, τη σεξουαλικοποίηση των γυναικείων χαρακτήρων και την έλλειψη γυναικών πίσω από την κάμερα στο Χόλιγουντ.
THE LIFO TEAM
Ο Τζίμι Κίμελ βλέπει το τέλος του late-night να πλησιάζει: «Δεν πεθαίνουμε, μας δηλητηριάζουν»

TV & Media / Ο Τζίμι Κίμελ βλέπει το τέλος της late-night τηλεόρασης να πλησιάζει: «Δεν πεθαίνουμε, μας δηλητηριάζουν»

Μετά το τέλος του Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ, ο Τζίμι Κίμελ μιλά για το αβέβαιο μέλλον του Jimmy Kimmel Live!, το συμβόλαιό του που λήγει το 2027 και μια τηλεοπτική εποχή που, όπως λέει, δεν πεθαίνει από φυσικά αίτια.
THE LIFO TEAM
Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

TV & Media / Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

«Δεν ήθελα να αφήσω μια δύσκολη στιγμή να καθορίσει ολόκληρη τη ζωή μου» - Το μήνυμα του Σταύρου Φλώρου, οι φωτογραφίες και τα βίντεο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Survivor
THE LIFO TEAM
Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM