Ο Τζίμι Κίμελ γιόρτασε τα γενέθλια του γιου του και ευχαριστεί τους γιατρούς: «Σώσατε την ζωή του»

Ο Τζίμι Κίμελ γιόρτασε τα γενέθλια του γιου του και ευχαριστεί τους γιατρούς: «Σώσατε την ζωή του» Facebook Twitter
Ο μικρός Μπίλι με την 7χρονη αδερφή του, Τζέιν. Φωτ: Instagram/Jimmy Kimmel
0

Ο Τζίμι Κίμελ γιόρτασε τα γενέθλια του γιου του, Μπίλι, που έγινε 5 ετών και ευχαρίστησε τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που έσωσαν την ζωή του. 

«Χαρούμενα πέμπτα γενέθλια στον μικρό μας. Είμαστε αιωνίως ευγνώμονες στους καταπληκτικούς γιατρούς και νοσηλευτές του Παιδικού Νοσοκομείου Λος Άντζελες και του νοσοκομείου Cedars-Sinai που έσωσαν την ζωή του Μπίλι», είπε ο 54χρονος παρουσιαστής, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του γιου του. 

«Και όλους εσάς για τις δωρεές, τις προσευχές και τις θετικές σκέψεις. Παρακαλούμε να στηρίξετε τις οικογένειες που χρειάζονται ιατρική φροντίδα», πρόσθεσε.

Ο Μπίλι, που ήρθε στον κόσμο τον Απρίλιο του 2017, γεννήθηκε με μια σπάνια καρδιακή πάθηση και υποβλήθηκε σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς όταν ήταν μόλις τριών ημερών.

Ο Τζίμι Κίμελ μίλησε με δάκρυα στα μάτια για την «τρομακτική» δοκιμασία, στη διάρκεια της εκπομπής του, λιγότερο από δύο εβδομάδες αργότερα, λέγοντας στο κοινό ότι «η επέμβαση ήταν επιτυχής». 

Παρά τη συναισθηματική φόρτιση, δεν δίστασε να κάνει και μερικά αστεία για τον νεογέννητο γιο του, δείχνοντας ταυτόχρονα μια φωτογραφία του μωρού: «Καημένο παιδί. Όχι μόνο είχε κακή καρδιά, αλλά και την φάτσα μου».

Λίγους μήνες μετά, όταν ο Μπίλι ήταν 7 μηνών, υποβλήθηκε σε δεύτερη επέμβαση. Το ABC ανακοίνωσε στις 5 Δεκεμβρίου εκείνης της χρονιάς πως ο Μπίλι «έκανε μια προγραμματισμένη και επιτυχή εγχείριση καρδιάς». 

Από τότε που μίλησε δημοσίως για τα προβλήματα υγείας της οικογένειάς του, ο Τζίμι Κίμελ ασχολείται ενεργά με διάφορα θέματα ιατρικής περίθαλψης στις ΗΠΑ. 

Ο Τζίμι Κίμελ γιόρτασε τα γενέθλια του γιου του και ευχαριστεί τους γιατρούς: «Σώσατε την ζωή του» Facebook Twitter
Ο 5χρονος Μπίλι είναι το μικρότερο παιδί του Τζίμι Κίμελ. Είχε υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς όταν ήταν μόλις τριών ημερών. Φωτ: JIMMY KIMMEL LIVE

Εκτός από τον Μπίλι, με την σύζυγό του Μόλι ΜακΝίρνι, την οποία παντρεύτηκε το 2013, έχουν επίσης μια 7χρονη κόρη, την Τζέιν. Ο διάσημος παρουσιαστής έχει άλλα δυο παιδιά με την πρώην σύζυγό του, Τζίνα Μάντι- μια 30χρονη κόρη, την Κέιτι και έναν 28χρονο γιο, τον Κέβιν. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ