ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο Όουεν Γουίλσον έκανε spoiler για το Loki και η Marvel τον μάλωσε: «Strike One»

Ο Όουεν Γουίλσον έκανε spoiler για το Loki και η Marvel τον μάλωσε: «Strike One» Facebook Twitter
0

Ο Όουεν Γουίλσον αποκάλυψε ότι τα Marvel Studios τον επέπληξαν επειδή διέρρευσε, κατά λάθος, λεπτομέρειες για την ακυκλοφόρητη δεύτερη σεζόν του Loki.

Η Marvel είναι γνωστή για την αυστηρή πολιτική της σχετικά με την αποκάλυψη οποιασδήποτε λεπτομέρειας των επερχόμενων έργων της και έχει εγκαλέσει πολλούς ηθοποιούς στο παρελθόν για παραβίαση των κανόνων.

Και ο Όουεν Γουίλσον, ο οποίος υποδύεται τον Mobius στο επιτυχημένο σόου της Disney+, δεν εξαιρείται από τον κανόνα.

«Πιστεύω ότι, ξέρετε, θα δούμε τι θα γίνει με αυτό», είπε στο ComicBook του Loki, αποκαλύπτοντας ότι αυτή τη στιγμή γυρίζεται στο Λονδίνο.

Όταν ο Άριελ Σούλμαν, σκηνοθέτης του Secret Headquarters, ρώτησε τον ηθοποιό αν τον είχε επιπλήξει ποτέ η Marvel, εκείνος απάντησε: «Ναι, ναι, πολλές φορές».

«Όταν αποκάλυψα ότι ως πράκτορας Mobius θα έχω μουστάκι, έλαβα ένα κείμενο όχι και τόσο καλό που έλεγε "Strike One" [σ.σ. πρώτο φάουλ]. Δεν ξέρω από ποιον ήταν», είπε στο Esquire. 

«Το εξετάσαμε και πιστεύουμε ότι μπορεί να ήταν ο [το αφεντικό της Marvel Studios] Κέβιν Φέιγκ. Αλλά αυτό δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ», πρόσθεσε.

Νωρίτερα φέτος, η Τέσα Τόμσον, σταρ του Thor: Love and Thunder, αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από τη Marvel, καθώς διέρρευσε μια φωτογραφία της νέας στολή του χαρακτήρα της.

TV & Media
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM