«Εξωφρενικά αιτήματα»: Η πλευρά του Ντεπ απαντά στην προσπάθεια της Χερντ να επαναληφθεί η δίκη

«Εξωφρενικά αιτήματα»: Η πλευρά του Ντεπ απαντά στην προσπάθεια της Χερντ να επαναληφθεί η δίκη Facebook Twitter
0

Η Άμπερ Χερντ δεν έχει παραδώσει τα όπλα, όσον αφορά στη δικαστική μάχη με τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ, και η πλευρά της έχει ζητήσει να κηρυχθεί κακοδικία και να επαναληφθεί η διαδικασία.

Οι δικηγόροι της Χερντ ισχυρίστηκαν την περασμένη εβδομάδα ότι οι πληροφορίες στον κατάλογο των ενόρκων, που στάλθηκε στους δικηγόρους πριν από τη δίκη, δεν φαίνεται να ταιριάζουν με τα δημογραφικά στοιχεία ενός εξ αυτών, κάτι που έθεσε σε κίνδυνο τα δικαιώματά της.

Ωστόσο, η πλευρά του Ντεπ κάλεσε το δικαστήριο να απορρίψει το αίτημα περί κακοδικίας καθώς τα επιχειρήματα της αντιδίκου είναι «ανούσια». 

Οι δικηγόροι του ηθοποιού υποστήριξαν, σε υπόμνημα που κατέθεσαν τη Δευτέρα, πως παρότι η Χερντ «πετά λάσπη» με την ελπίδα να έχει κάποιο αποτέλεσμα, «η ετυμηγορία των ενόρκων, σχετικά με τις αποζημιώσεις, ήταν απολύτως λογική και υποστηρίχθηκε από τα αποδεικτικά στοιχεία και τις μαρτυρίες στην υπόθεση αυτή». 

Τόνισαν, επίσης, πως οι δικηγόροι της έχασαν το δικαιώματά τους να κάνουν έφεση όσον αφορά στους ενόρκους καθώς ο χρόνος που έπρεπε να γίνει αυτό ήταν κατά τη διάρκεια της δίκης. 

«Ο κ. Ντεπ ζητά, με σεβασμό, από το δικαστήριο να απορρίψει την επιπόλαια αίτηση της κας Χερντ στο σύνολό της και να απορρίψει τα εξωφρενικά αιτήματά της για ακύρωση της ετυμηγορίας των ενόρκων, απόρριψης της αγωγής ή, εναλλακτικά, νέας δίκης και έρευνας για τον ένορκο». 

Η Χερντ και ο Ντεπ κρίθηκαν αμφότεροι υπεύθυνοι για δυσφίμηση. Οι ένορκοι επιδίκασαν αποζημίωση 15 εκατομμυρίων δολαρίων στον ηθοποιό και μόνο 2 εκατομμύρια δολάρια στην πρώην σύζυγό του, για σχόλιο που είχε κάνει στο παρελθόν ο δικηγόρος του. 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενεζουέλα και οι συνέπειες για Ευρώπη και Ελλάδα

Explainer / Η Βενεζουέλα και οι συνέπειες για Ευρώπη και Ελλάδα

Ο καθηγητής Στρατηγικής Αθανάσιος Πλατιάς εξηγεί γιατί η νέα στρατηγική εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ σηματοδοτεί το τέλος της μεταπολεμικής φιλελεύθερης διεθνούς τάξης και πώς αυτή επηρεάζει την Ευρώπη και την Ελλάδα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η σκοτεινή ιστορία της δανικής κυριαρχίας στην Γροιλανδία

Διεθνή / Η σκοτεινή ιστορία της κυριαρχίας των Δανών στη Γροιλανδία

Οι ντόπιοι γνωρίζουν τις υποθέσεις των παιδιών που χωρίστηκαν από τους γονείς τους και των κοριτσιών που υποβλήθηκαν ακούσια σε τοποθέτηση ενδομήτριου σπειράματος για τον περιορισμό των γεννήσεων στο αχανές νησί.
THE LIFO TEAM
ΡΕΝΕ ΓΚΟΥΝΤ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / Μινεάπολη: Η σύζυγος της Ρενέ Γκουντ λέει «εμείς είχαμε σφυρίχτρες, εκείνοι όπλα» μετά τον θάνατό της

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης Τραμπ παρουσίασαν τη Ρενέ Γκουντ ως «εγχώρια τρομοκράτη», υποστηρίζοντας ότι επιχείρησε να παρασύρει πράκτορα της ICE με το όχημά της
THE LIFO TEAM