Ο 13χρονος γιος του Ρίκι Μάρτιν στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ- Σπάνια φωτογραφία του Ματέο

Ο γιος του Ρίκι Μάρτιν στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του- Σπάνια φωτογραφία του 13χρονου Facebook Twitter
Ο Ricky Martin με τον σύζυγό του, Jwan Yosef. Φωτ: Jwan Yosef/ Instagram
0

Κύμα ενθουσιασμού στους φανς του σκόρπισε ο Ρίκι Μάρτιν, όταν ανακοίνωσε πως ένα από τα τέσσερα παιδιά του τον συνόδευσε στα γυρίσματα της νέας δουλειά του.

Ο 50χρονος τραγουδιστής δημοσίευσε στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία του γιου του Ματέο, 13 ετών, να του κάνει thumbs-up από την καρέκλα του σκηνοθέτη στα γυρίσματα του νέου του μουσικού βιντεοκλίπ.

«Δείτε ποιος αποφάσισε να με συνοδεύσει στα γυρίσματα του νέου μου βίντεο», έγραψε ο Ρίκι Μάρτιν στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ο διάσημος τραγουδιστής με τον σύζυγό του, Χουάν Γιόζεφ έχουν μαζί τέσσερα παιδιά- τον Ματέο με τον δίδυμο αδελφό του, Βαλεντίνο, ενώ έχουν επίσης μια κόρη 3 ετών, την Λουσία και έναν γιο 2 ετών, τον Ρεν.

Πέρυσι εμφανίστηκε στην εκπομπή The Ellen DeGeneres Show, όπου η παρουσιάστρια τον ρώτησε σχετικά με την εμφάνισή του στο εξώφυλλο του People 2021 Pride Issue.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ο κόσμος με ρωτά, "Πώς αισθάνεσαι [για το γεγονός ότι είσαι στο εξώφυλλο του περιοδικού];". Λοιπόν, ξέρετε κάτι, κάθε φορά που έχω την ευκαιρία να είμαι Νο.1, να μιλάω για την οικογένειά μου και να αφήνω τον κόσμο να μαθαίνει ότι είμαστε καλοί άνθρωποι και ότι το πώς αισθανόμαστε και αγαπάμε είναι πραγματικά - θέλω απλώς να κανονικοποιήσω οικογένειες σαν τη δική μου».

«Είναι πολύ ενδιαφέρον, αλλά πολλοί μου λένε: "Ρίκι, σε ευχαριστώ πολύ που ανέβασες αυτή τη φωτογραφία με σένα, τον σύζυγό σου και τα παιδιά σου. Με έκανε να νιώσω καλύτερα με τον εαυτό μου», πρόσθεσε.

Ο γιος του Ρίκι Μάρτιν στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του- Σπάνια φωτογραφία του 13χρονου Facebook Twitter
Φωτ: RICKY MARTIN

Επιπλέον σημείωσε ότι με τον σύζυγό του ήταν ανοιχτοί στην ιδέα να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

«Ναι, θέλουμε περισσότερα. Υπάρχουν κατεψυγμένα έμβρυα», είπε. «Θυμάμαι τις Κυριακές στο σπίτι των παππούδων μου - ήμασταν 34 εγγόνια. Πάντα έλεγα: "Μια μέρα, θέλω να ανοίξω την πόρτα του σπιτιού μου και να δω πολλά παιδιά να τρέχουν προς το μέρος μου και να μου λένε: "Μπαμπά, μπαμπά, μπαμπά!". Αυτό είναι κάτι που πάντα ονειρευόμουν».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: 17 χιλιάδες κόσμου εκκενώνουν τη Δρέσδη μετά τον εντοπισμό βόμβας από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Διεθνή / Γερμανία: 17 χιλιάδες κόσμου εκκενώνουν τη Δρέσδη μετά τον εντοπισμό βόμβας από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Η βρετανικής προέλευσης βόμβα με βάρος 250 κιλά, εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια εργασιών κατεδάφισης, δεν ήταν εφικτό να μετακινηθεί και έπρεπε να εξουδετερωθεί επιτόπου
LIFO NEWSROOM
Zara: Απαγορεύτηκαν διαφημίσεις της εταιρείας με «υπερβολικά αδύνατα μοντέλα»

Διεθνή / Zara: Απαγορεύτηκαν διαφημίσεις της εταιρείας με «υπερβολικά αδύνατα μοντέλα»

Η Zara έχει ήδη αφαιρέσει τις διαφημίσεις και δήλωσε ότι και τα δύο μοντέλα διέθεταν ιατρικές βεβαιώσεις που αποδείκνυαν ότι ήταν καλά στην υγεία τους όταν τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες
LIFO NEWSROOM
Μετά την πείνα και η δίψα: Μολυσμένα υπόγεια ύδατα και κατεστραμμένοι αγωγοί νερού στην Γάζα

Διεθνή / Μετά την πείνα και η δίψα: Μολυσμένα υπόγεια ύδατα και κατεστραμμένοι αγωγοί νερού στην Γάζα

Το περισσότερο νερό αντλείται από πηγάδια με υφάλμυρο νερό που έχει μολυνθεί περαιτέρω από λύματα και χημικά που στάζουν από τα ερείπια, εξαπλώνοντας τη διάρροια και την ηπατίτιδα.
LIFO NEWSROOM
Oasis: «Υπήρχαν μπίρες παντού, γλίστρησε προφανώς» λέει ο πατέρας του άνδρα που έχασε τη ζωή του στη συναυλία

Διεθνή / Oasis: «Υπήρχαν μπίρες παντού, γλίστρησε προφανώς» λέει ο πατέρας του άνδρα που έχασε τη ζωή του στη συναυλία

Ο πατέρας του δήλωσε πως ο γιος του ήταν «φανατικός» οπαδός του συγκροτήματος και πως ολόκληρη η οικογένεια είναι συγκλονισμένη από τον θάνατό του
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Έκθεση ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στη χώρα - Απέρριψε συστάσεις Ελλάδας και Κύπρου

Διεθνή / Τουρκία: Έκθεση ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στη χώρα - Απέρριψε συστάσεις Ελλάδας και Κύπρου

Μεταξύ των συστάσεων της Ελλάδας ήταν «να αντιμετωπιστεί η διάκριση και η βία κατά των γυναικών και των ατόμων ΛΟΑΤΚΙ και τη διασφάλιση της προστασίας των μειονοτήτων»
LIFO NEWSROOM