Η Χέιλι Μπίμπερ για τις φήμες περί εγκυμοσύνης μετά τα Grammy: «Αφήστε με ήσυχη»

Η Χέιλι Μπίμπερ για τις φήμες περί εγκυμοσύνης μετά τα Grammy: «Αφήστε με ήσυχη» Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Το σχετικά χαλαρό φόρεμα δια χειρός Saint Laurent που φορούσε στα Grammy η Χέιλι Μπάλντουιν - Μπίμπερ, προκάλεσε όργιο φημών στα social media περί ενδεχόμενης εγκυμοσύνης της. 

Όμως, εκτός από τη λευκή που δημιουργία, λάδι στη φωτιά τής διαδικτυακής φημολογίας έριξε κι ένα story του μοντέλου με μια φωτογραφία όπου φιλούσε τον σύζυγό της στο MGM Grand Garden Arena του Λας Βέγκας και έγραφε: «Τόσο περήφανη για εσένα και το άλμπουμ Justice. Πόσο απίστευτος είναι αυτός ο χρόνος! Έχουμε τόσα να γιορτάζουμε!». 

Ωστόσο, η ίδια θέλησε να διαψεύσει τις φήμες, σχολιάζοντας το ποστ στο λογαριασμό του Instagram της ιστοσελίδας Radar Online. 

Κάτω από την ανάρτηση που έγραψε με κεφαλαία γράμματα «Οι Φανς είναι πεπεισμένοι πως η Χέιλι Μπίμπερ είναι έγκυος μετά την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των Grammy με τη ριχτή αυτή τουαλέτα μαζί με το σύζυγό της, Τζάστιν Μπίμπερ», η 25χρονη σχολίασε: «Δεν είμαι έγκυος, αφήστε με ήσυχη».

H Χέιλι και ο 28χρονος Τζάστιν παντρεύτηκαν το 2018. «Υπάρχει αυτό το πράγμα που συμβαίνει στις γυναίκες όταν παντρεύονται. Όλοι υποθέτουν πως: Πρώτα ο έρωτας, μετά ο γάμος και μετά ένα μωρό» είχε πει σε συνέντευξή της στη Wall Street Journal τον Φεβρουάριο η ίδια.

«Νομίζω πως είχε ριζώσει στο κεφάλι μου πως επρόκειτο να κάνω παιδιά αμέσως και πως θα ήθελα παιδιά πολύ, πολύ μικρή. Όμως, έκλεισα τα 25 και νιώθω πως παραμένω πολύ πολύ μικρή» είχε προσθέσει. 

Το 25χρονο μοντέλο γνωστοποίησε προ ημερών πως νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο του Παλμ Σπρινγκς όπου μεταφέρθηκε με συμπτώματα εγκεφαλικού που προκλήθηκαν από θρόμβο στον κεφάλι. 

«Το πρωί της Πέμπτης καθόμουν για πρωινό με το σύζυγό μου όταν άρχισαν να έχω συμπτώματα εγκεφαλικού και μταφέρθηκα στο νοσοκομείο» ανέφερε σε ανάρτησή της. 

«Διαπίστωσαν πως υπέστην ένα πολύ μικρό θρόμβο στον εγκέφαλό μου που προκάλεσε μικρή έλλειψη οξυγόνου, όμως το σώμα μου το ξεπέρασε μόνο του και επανήλθα πλήρως μέσα σε μερικές ώρες» σημείωσε. 

«Παρότι πρόκειται για μια από τις πιο τρομακτικές στιγμές που έχω βιώσει, είμαι σπίτι τώρα και είμαι καλά. Επίσης είμαι ευγνώμων σε όλους τους απίθανους γιατρούς και νοσηλευτές που με φρόντισαν» πρόσθεσε. 

Με πληροφορίες από PageSix

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

RSF ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΣΟΥΔΑΝ

Διεθνή / Σουδάν: Έρευνα συνδέει ηγέτες της RSF με ακίνητα αξίας 20,7 εκατ. ευρώ στο Ντουμπάι

Η έκθεση αναφέρει ότι το Ντουμπάι λειτουργεί ως ασφαλές καταφύγιο για περιουσιακά στοιχεία που συνδέονται με την RSF, ενώ η οργάνωση κατηγορείται για γενοκτονία και εγκλήματα πολέμου
THE LIFO TEAM
Αίγυπτος: Νεκρός Γερμανός τουρίστας - φίδι μπήκε στο παντελόνι του και τον δάγκωσε

Διεθνή / Αίγυπτος: Νεκρός Γερμανός τουρίστας - Φίδι μπήκε στο παντελόνι του και τον δάγκωσε

Οι εισαγγελικές αρχές στη Γερμανία ερευνούν την υπόθεση και αναμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθούν με ακρίβεια τα αίτια θανάτου
THE LIFO TEAM
ΙΝΔΙΑ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΑΔΕΛΦΗ

Διεθνή / Ινδία: Άνδρας μετέφερε τον σκελετό της αδελφής του σε τράπεζα για να αποδείξει τον θάνατό της

Προσοχή σκληρές εικόνες - Ο άνδρας εξήγησε ότι απογοητεύτηκε από τη γραφειοκρατία και έτσι έφτασε στο σημείο να μεταφέρει τα οστά, για να αποδείξει ότι η αδελφή του είχε πεθάνει
THE LIFO TEAM