Πρωταθλήτρια Ευρώπης ξανά η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού

Πρωταθλήτρια Ευρώπης ξανά η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού Facebook Twitter
Φωτ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI
0

Απόλυτος κυρίαρχος του ευρωπαϊκού γυναικείου πόλο ο Ολυμπιακός, καθώς κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά -και τρίτη συνολικά στην ιστορία του- τη Euroleague.

Στο κατάμεστο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν 11-7 της Σαμπαντέλ και πρόσθεσαν στην τροπαιοθήκη του συλλόγου ακόμη έναν σπουδαίο ευρωπαϊκό τίτλο.

Ο Ολυμπιακός έγινε πλέον η ελληνική ομάδα με τα περισσότερα τρόπαια στη Euroleague, αφήνοντας πίσω του τις Γλυφάδα και Βουλιαγμένη, ενώ μαζί με τις ολλανδικές Ντονκ Γκούντα και Νιρέους Τσαάνταμ βρίσκεται στην τρίτη θέση της λίστας με τους πολυνίκεις συλλόγους, πίσω από τη σημερινή του αντίπαλο Σαμπαντέλ (5) και την ιταλική Οριζόντε Κατάνια (8).

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 1-1, 3-3, 3-2

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νεϊμάρ στο Μουντιάλ: Δάκρυα χαράς και πανηγυρισμοί - Βίντεο με την αντίδραση των Βραζιλιάνων την ώρα της ανακοίνωσης

Αθλητισμός / Ο Νεϊμάρ στο Μουντιάλ: Δάκρυα και πανηγυρισμοί - Βίντεο με την αντίδραση των Βραζιλιάνων την ώρα της ανακοίνωσης

Βίντεο με τη συγκίνηση και τα ξεσπάσματα χαράς κατέκλυσαν το διαδίκτυο - Μετά από δύο χρόνια απουσίας ο Νεϊμάρ επιστρέφει στην εθνική ομάδα
THE LIFO TEAM