Δολοφονία Άλκη: Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης εκπρόσωποι αθλητικών συλλόγων και αστυνομίας

Δολοφονία Άλκη: Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης εκπρόσωποι αθλητικών συλλόγων και αστυνομίας Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / EUROKINISSI
0

Σε εξέλιξη είναι σύσκεψη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, υπό τον προϊστάμενό της Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, και τη συμμετοχή εκπροσώπων αθλητικών συλλόγων της πόλης αλλά και της ΕΛ.ΑΣ., με αφορμή τη δολοφονία του 19χρονου, τα ξημερώματα της Τρίτης, στην περιοχή Χαριλάου.

Την πρωτοβουλία ανέλαβε ο διευθύνων την Εισαγγελία Πρωτοδικών, ενώ στη σύσκεψη συμμετέχουν ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ Θεόδωρος Καρυπίδης και ο πρόεδρος του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ Φώτης Θέος.

Από πλευράς αστυνομίας συμμετέχουν αξιωματικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

Ελλάδα / Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

«Έκανα την καταγγελία για τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί θεωρώ ότι το έχει ξανακάνει» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας και πρωταθλήτριας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στη ξιφασκία με σπάθη
LIFO NEWSROOM
Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ελλάδα / Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ο Αρχιεπίσκοπος, περνώντας με το αυτοκίνητό του από το σημείο, ζήτησε από τον οδηγό του να σταματήσει, προκειμένου να χαιρετήσει τον απεργό πείνας και να του εκφράσει τη συμπαράστασή του
LIFO NEWSROOM